Giveaway 5000 abonati (incheiat)

Concurs a luat sfârșit pe data de 30 septembrie 2021. Din păcate target-ul de 5000 abonați nu a fost atins, prin urmare etapa 2 și 3 se suspendă. Câștigătorii etapei 1 au fost contactați individual iar premiile au fost acordate.

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați implicat în promovarea canalului nostru.

Regulament de participare concurs 5000 abonați

Începând de astăzi, 06 iulie 2021, organizăm un concurs sub forma unui giveaway împărțit în 3 etape.

Concursul se încheie la data de 30 septembrie 2021 dacă atingem 5000 abonați pe canalul de Youtube. Prin urmare, vă încurajăm să distribuiți mai departe cu prietenii voștri pentru a mari comunitatea VlogTehnica și numărul de abonați.

Dacă nu atingem 5000 abonați în timpul acordat concursul se prelungește cu încă o lună.

Giveaway-ul este împărțit în 3 etape, la 3000, 4000, respectiv la 5000 abonați. La fiecare etapă vom folosi random.org pentru a extrage câte câștigătorii din lista celor care s-au înscris în concurs.

Extragerile vor fi înregistrate și publicate pe contul nostru de Youtube la o săptămână după fiecare target de abonați atins.

Premii concurs:

De asemenea, participanții care ne susțin munca prin intermediul contului nostru de Patreon pot să câștige un dongle special low latency Creative BT-W3 sau un Sound Blaster PLAY! 4

Condiții de participare

Pentru a participa trebuie să respectați următoarele condiții:

  • Să vă abonați la canalul nostru de Youtube 
  • Intrați pe pagina de Facebook CD Media SE și dați un like și follow
  • Intrați pe pagina de Facebook Trust International și dați un like și follow
  • Intrați pe pagina de Facebook CreativeRo2.0 și dați un like și follow
  • Completați formularul de mai jos cu datele voastre de contact

Pentru a putea participa la acest concurs consimțământul este obligatoriu. Este necesar să ne furnizați numele și prenumele vostru cât și o adresă de email validă. Datele furnizate vor fi utilizate exclusiv în scopul desfășurării acestui concurs și nu vor fi prelucrate în alte scopuri comerciale decât cele menționate. Avem nevoie de numele vostru și o adresă de email pentru a putea validă înscrierea și pentru a vă putea contacta în momentul extragerilor. La finalizarea concursului toate datele furnizate vor fi șterse.

Atentie, nu va inscrieti de mai multe ori. Nu luat in considerare decat prima inscriere!