Cum sa reduci temperatura unui procesor cu 2-3 grade

Mereu caut sa castig fiecare MHz, fiecare FPS, fiecare gram de performanta posibila cu hardwareul pe care il am sau cu mici upgradeuri. Iar acum am zis ca pentru 5 euro cat este un kit Noctua NM-AMB15 merita sa investesc si sa vad daca am vreo diferenta.
Supriza, chiar este o diferenta, nu mare, dar este.

Tehnologia MiniLED este acum mai accesibilă cu noul monitor AOC GAMING Q27G3XMNBK

AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din lume, anunță lansarea noului monitor AOC GAMING Q27G3XMN/BK. Acest model cu diagonală de 27″ (68,6 cm), se află la intersecția dintre tehnologia revoluționară…

NOUL RAZER KITSUNE OFERĂ CEA MAI BUNĂ EXPERIENȚĂ PENTRU JOCURILE DE LUPTE PE PS5® ȘI PC

Cu un layout de butoane conceput pentru mișcări precise și echipat cu switch-uri liniare care oferă cel mai bun timp de răspuns, Razer ridică din nou ștacheta când vine vorba de control prin lansarea noului controller optic de tip arcade,…

Windows dual boot pe Steam Deck cu un card SD

Ca sa instalezi Windowsul pe Steam Deck dar pe un card MicroSD este extrem de usor. Si in felul acesta vei avea dual boot, adica SteamOS pe SSD-ul intern si Windows 11 pe cardul SD, iar la pornirea consolei poti selecta sistemul de operare dorit.
Dar ca sa ajungi sa ai dual boot trebuie sa urmezi cativa pasi super usori. Insa ai nevoie de un alt PC si un card reader.