CES 2021: Kingston prezintă noua gamă de SSD-uri NVMe

Kingston Digital Europe Co LLP., divizia de memorie flash din cadrul Kingston Technology Company, lider mondial în soluții de stocare, anunță astăzi în cadrul CES 2021 roadmap-ul pentru gama de SSD-uri NVMe.
Kingston este pregătit să-și menţină şi anul acesta poziția dominantă pe piața SSD-urilor, atât pentru unităţile de consumer cât şi pentru cele U.2 NVMe destinat centrelor de date. Noua ofertă va includ primele SSD-uri PCIe NVMe Gen 4.0 din portofoliul companiei, precum și un SSD extern USB 3.2 Gen 2.

  • Ghost Tree: Noua unitate Gen 4.0 este perfectă pentru creatorii de conținut, dar și pentru utilizatorii avansați. Sub numele de cod “Ghost Tree”, acest nou drive oferă viteze de citire și scriere de 7000MB/s, cu capacităţi cuprinse între 1TB și 4TB.
  •  Seria NV: Cel mai nou SSD cu interfață PCIe 3.0 x4 este unitatea ideală pentru utilizatorii care aleg soluțiile NVMe pentru prima oară. Capacitățile sale de stocare sunt de până la 2TB.
  •  XS2000: Este o unitate externă cu interfață USB 3.2 Gen2 x2 cu capacități cuprinse între 500GB și 2TB. Este perfectă ca spațiu suplimentar pentru stocare, iar interfața rapidă Type-C 1 permite transferuri de date super rapide de până la 2000MB/s.
  • DC1500M: Este o actualizare a lui DC1000M, ce vine în plus cu un suport pentru multi- namespaces. SSD-ul U.2 NVMe este conceput pentru a suporta un flux de lucru puternic, precum cloud-computing, găzduire web şi infrastructuri virtuale.

“Odată cu mutarea târgului de tehnologie CES în online, avem o oportunitate mai mare de a ne conecta cu comuniățile tech din întreaga lume” a declarat Tony Hollingsbee, SSD Business Manager, Kingston EMEA. “CES este cel mai bun moment pentru a împărtăși ceea ce Kingston urmează să realizeze, de aceea suntem foarte încântați să lansăm anul acesta primele noastre
SSD-uri Gen 4.0 NVMe, precum și o unitate externă. Când vine vorba de NVMe, vom avea acoperite toate segmentele de clienți, de la consumatori casnici la profesionişti și până la centre de date”

1 USB Type-C® și USB-C® sunt mărci înregistrare ale USB Implementers Forum.

Leave a Reply