Kingston anunță noile module FURY Beast DDR5

București, România – 27 octombrie 2021 – Kingston Technology Europe Co LLP, producător afiliat Kingston Technology Company, Inc., lider pe piața mondială de soluții de memorie și tehnologie, a anunțat astăzi primele memorii Kingston FURY™ Beast DDR5. 

Kingston FURY Beast DDR5 sunt lansate în același timp cu noul chipset Intel® Z690 și noile procesoare Intel® Core™ din generaţia 12 denumite și Alder Lake-S. Acest lucru înseamnă că Intel oferă prima platformă care utilizează noul standard de memorie, aducând performanțele și avantajele DDR5 către un public global. 

Aducând viteză, capacitate și fiabilitate la un nou nivel, Kingston FURY Beast DDR5 oferă un arsenal de caracteristici îmbunătățite, cum ar fi funcția on-die ECC (ODEC) pentru o stabilitate îmbunătățită la viteze extreme, subcanale duble pe 32biți pentru o eficiență sporită și un circuit integrat pentru managementul de putere(PMIC) pe fiecare modul în parte. Memoriile Kingston FURY Beast DDR5 oferă gaming la setări extreme, streaming 4K+ şi randarea de conținut 3D/animaţie, la un cu totul alt nivel, oferind stil și performanță în același timp. 

“Suntem încântați că noul standard DDR5 este în sfârșit aici și că primele soluții oferite fac parte din gama Kingston FURY; pregătite pentru gameri și entuziaști deopotrivă” a spus Iwona Zalewska, DRAM Business Manager, Kingston EMEA. “Suntem mândri că utilizatorii pot construi sisteme cu încredere, știind că noile memorii DDR5 Kingston FURY Beast au fost testate și aprobate de MSI®, ASUS®, ASRock® și Gigabyte™, cei mai mari producători de plăci de bază din lume2. “

Oferind viteze superioare, Plug N Play la 4800MHz1, Kingston Fury Beast DDR5 sunt ideale pentru gamerii și pasionaţii care caută performanțe mai mari de la platformele lor de ultimă generație. 

În plus, Kingston FURY Beast DDR5 sunt compatibile si certificate cu Intel XMP 3.0, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot aștepta la o experiență de overclock ușoară, stabilă și sigură. De asemenea, noile caracteristici permit crearea unor experienţe unice de gaming, cu două profiluri personalizabile pentru viteze şi timpi.  

Kingston FURY Beast DDR5 sunt disponibile ca module independente de 16GB sau kit-uri de 2 unități, la viteze de 4800MHz și 5200MHz. Ele beneficiază de o garanție pe viață şi de legendara fiabilitate Kingston. 

Kingston FURY Beast DDR5
Part Number Capacitate
KF548C38BB-16 16GB 4800MHz Kingston FURY Beast DDR5 Single Module
KF548C38BBK2-32 32GB 4800MHz Kingston FURY Beast DDR5 Kit de 2
KF552C40BB-16 16GB 5200MHz Kingston FURY Beast DDR5 Single Module
KF552C40BBK2-32 32GB 5200MHz Kingston FURY Beast DDR5 Kit de 2

Kingston FURY Beast DDR5 funcții și specificații:

 • Viteze de lucru standard foarte mari: Cu viteze agresive pornind de la 4800MHz, DDR5 este cu 50% mai rapid decât DDR4.
 • Stabilitate îmbunătățită pentru overclock: On-die ECC (ODECC) ajută la menținerea integrității datelor pentru a susține performanța finală în timp ce depășiți toate limitele.
 • Eficiență crescută: Gestionarea excepțională a datelor de către DDR5 este cel mai bine pusă în valoare prin cele mai recente jocuri, programe și aplicații cu cerinţe ridicate.
 • Certificare și compatibile Intel® XMP 3.0:  Oferă timing-uri pre-optimizate, viteze și voltaje optime pentru un overclock rapid și sigur, dar și profiluri personalizabile utilizând un PMIC programabil.
 • Aprobate de cei mai mari producători de plăci de bază din lume2: Memoriile au fost testate și aprobate de cei mai mari producători de plăci de bază din lume pentru a putea realiza un upgrade sigur.
 • Radiator low-profile: Noul radiator combină stilul îndrăzneț și capacitatea de a dispersa rapid aerul cald.
 • Capacitate:
  • Modul – 16GB
  • Kit cu două module – 32GB
 • Frecvență: 4800MHz, 5200MHz
 • Latență: CL38, CL40
 • Voltaj: 1.1V, 1.25V
 • Temperatură de funcționare: 0°C-85°C
 • Dimensiuni: 133.35 mm x 34.9 mm x 6.62 mm

 

Leave a Reply