Kingston FURY devine furnizor oficial de memorii pentru G2 Esports

Bucureşti, România – 27 ianuarie 2022 – Kingston FURY, divizia de gaming pentru Kingston Technology Company, Inc., lider pe piața mondială de soluții de memorie și tehnologie, anunță parteneriatul încheiat cu una dintre cele mai importante mărci de divertisment și esports din lume, G2 Esports, ca furnizor oficial de memorii și soluții de stocare pentru gaming. Puterea jucătorilor legendari ai G2 va fi dezlănțuită cu ajutorul modulelor DRAM și al SSD-urilor de înaltă performanță Kingston FURY, pentru a spori performanța sistemelor lor.

Kingston a recunoscut întotdeauna forța pe care o are gaming-ul, de aceea a fost mereu un susținător constant și un sponsor constant al echipelor de esport. Deși acesta este începutul unui parteneriat între Kingston FURY și G2 Esports, nu este prima dată când Kingston colaborează cu fondatorul său, Carlos ‘Ocelote’ Rodríguez. Fostul jucător profesionist de la SK Gaming este familiarizat cu puterea oferită de produsele Kingston, având experianţă de utilizare cu gama HyperX.

„Kingston a reintrodus recent gama sa de memorii odată cu lansarea Kingston FURY, concepute având în atenție pasionaţii de jocuri și entuziaștii, așa că suntem foarte încântați să urăm bun venit G2 în familia Kingston”, a declarat Robert Allen, director de marketing, Kingston EMEA. „Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm din nou cu Carlos și G2, în timp ce ne prezentăm din nou produsele către fanilor lor.”

„Kingston a fost alături de mine de cel mai mult timp, atât ca partener, cât și ca hardware pe care de ani de zile l-am utilizat pentru a juca și lucra”, a declarat Carlos ‘Ocelote’ Rodriguez, fondator și CEO al G2 Esports. „Îmi place brandul, oamenii lor și atitudinea orientată către viitor pe care par să o aibă în tot ceea ce creează.”

Kingston se alătură listei de parteneri în continuă extindere a G2. Fanii pot aștepta cu încredere din partea ambelor brand-uri un conținut dedicat și creativ.

Pentru mai multe informații vizitați kingston.com/gaming.

Leave a Reply