Noul monitor de la Philips, mai rapid și sigur pentru profesioniști

Amsterdam, 27 mai 2021 – Utilizatorii care lucrează multe ore în fața unui monitor, indiferent dacă o fac de acasă sau de la birou, au nevoie de confort maxim. Monitoarele din gama Philips B sunt concepute special pentru a oferi confort sporit, ajutând un număr mare de profesioniști care caută un monitor ergonomic, fiabil și sigur. Noul monitor 243B9H cu rezolutie FullHD de 24” (23.8″ / 60.5 cm) este dedicat acestor utilizatori.

Mai putine cabluri inutile datorită conexiunii USB-C

Există un singur cablu care poate alimenta monitorul si transmite semnalul video, oferind în același timp un loc de muncă ordonat – conectorul USB-C. Prezent în noul Philips 243B9H, USB-C este unul dintre cei mai simplu de utilizat conectori disponibili in acest moment.

Subțire și reversibil, USB-C permite o conexiune ușoară, cu un singur cablu, pentru transfer de date la o super viteză, precum și gestionarea inteligentă a energiei: semnalul video al monitorului și conexiunea de date de mare viteză sunt transferate prin USB-C (modul alternativ DisplayPort), în timp ce alimentați și încărcați laptopul (USB Power Delivery), livrând până la 65W.

Monitor creat pentru mediul business

Monitorul are numeroase alte caracteristici pentru a sprijini profesioniștii și pentru a-i ajuta să-și păstreze birourile curate și organizate, datorită difuzoarelor stereo și a camerei web încorporate.

Toți profesioniștii au nevoie de un monitor robust, care să ofere o experiență de utilizare sigură și confortabilă. Camera web pop-up integrată cu Windows Hello oferă o securitate îmbunătățită, perfectă pentru a evita orice potențial atac al hackerilor fără a fi nevoie de accesorii suplimentare. Practic și discret, webcam-ul poate fi cu ușurință retras în rama monitorului și ridicat atunci când este necesară utilizarea lui într-o video conferință.

Camera web este echipată cu senzori avansați pentru recunoașterea facială Windows Hello, permițând utilizatorilor să se conecteze cu date biometrice (sau pin), făcând astfel procesul mai rapid și mai sigur. Profesioniștii care lucrează cu date sensibile (sau care caută mai multă confidențialitate) vor aprecia siguranța suplimentară oferită de Philips 243B9H.

Tehnologie orientată către utilizator

Philips 243B9H dispune de tehnologii importante pentru a preveni oboseala cauzată de sesiunile prelungite în fața monitorului. Panoul său IPS utilizează o tehnologie avansată care oferă unghiuri de vizualizare extra largi de 178/178 grade, făcând posibilă vizualizarea afișajului din aproape orice unghi. În plus, tehnologiile Flicker Free, Low Blue Mode și EasyRead Mode vor proteja ochii utilizatorului în timpul utilizării.

Această experiență de vizionare este completată de SmartErgoBase de la Philips, care oferă o posibilitate foarte mare de ajustare pentru un confort sporit si posibilitatea de gestionare a cablurilor. Reglajele bazate pe înălțime, pivotare, înclinare și rotație, permit utilizatorilor să poziționeze monitorul pentru a obține un confort maxim, care poate ușura oboseala fizică specifică unei zile lungi de lucru.

Monitorul Philips 243B9H este acum disponibil la prețul de 1373 lei.

Despre MMD

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”), înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam, este o companie deținută în totalitate de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai important prodcuatori de monitoare LCD si televizoare din lume.

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”) comercializează și vinde exclusiv afișaje LCD marca Philips în întreaga lume sub licență comercială de Koninklijke Philips NV Prin combinarea promisiunii mărcii Philips cu expertiza de fabricație TPV în afișaje, MMD utilizează o abordare rapidă și concentrată aducerea pe piață a produselor inovatoare.

Leave a Reply