Produsele Philips TV & Sound câștigă patru premii Red Dot 2023 Product Design ca recunoaștere oficială a designului european excepțional

TP Vision își continuă cu succes misiunea de a pune designul european în centrul fiecărui produs TV și audio marca Philips. Și în acest an, TP Vision a primit recunoașterea profesională de cel mai înalt nivel prin câștigarea a patru premii Red Dot Product Design Awards 2023.

Viziunea și creativitatea echipei de design sunt cele care au permis companiei să primească laude profesionale consistente, dar și cele patru premii Red Dot 2023 acordate pentru produsele Philips TV și Sound.

Produsele Philips TV & Sound premiate Red Dot 2023 sunt:

Philips Ambilight TV OLED+ 908

Designul trebuia să transmită faptul că OLED+908 va fi flagship-ul Philips Ambilight TV pentru gama 2023. De asemenea, seriile OLED+ trebuie să denote că au cele mai bune rezultate atât în ceea ce privește calitatea imaginii, cât și a sunetului.

OLED+908 prezintă o soluție audio Bowers & Wilkins, discret integrată și învelită într-o țesătură de lână acustică personalizată Kvadrat.

Suportul central cu cadru deschis este fabricat din aluminiu și oferă funcționalitate pivotantă, iar noua telecomandă dispune de taste iluminate și contextuale pentru o experiență mai ușoară a utilizatorului.

Căști Philips Fidelio T2 TWS

Numele Fidelio este o promisiune a unui adevărat produs audio premium.

Căștile True Wireless T2 continuă integrarea designului geometric simplificat pe care compania l-a stabilit pentru Philips Fidelio, oferind în același timp atât o pereche de căști extrem de compactă, cât și o carcasă de încărcare.

Căștile utilizează o ramă ceramică acoperită cu piele sustenabilă Muirhead, în timp ce carcasa de încărcare utilizează, de asemenea, pielea Muirhead, o construcție metalică din aluminiu extrudat, anodizat și o bază din cauciuc pentru ușurință în utilizare.

Căști Philips Fidelio L4

Fidelio și-a stabilit deja o reputație pentru sunet și materiale premium și confort.

Căștile L4 urmăresc designul geometric simplificat deja prezent în gama Philips Fidelio și menține în același timp poziționarea premium prin utilizarea aluminiului anodizat pentru designul cadrului deschis cu piele sustenabilă Muirhead pentru banda de susținere. Fidelio L4 a fost creată ca o pereche de căști surprinzător de ușoară și compactă.

Philips A5508 True Wireless

Philips a adoptat abordarea unui brand de clasă “A” în segmentul audio dedicat sportului. A5508 contribuie la dezvoltarea gamei Philips de dispozitive portabile pentru sport, prezentând un produs True Wireless, ușor, foarte compact, care oferă o experiență de utilizare distinctă și durabilă. Detaliile canelate ale punctelor de contact ale produsului permit o utilizare mai simplă și îmbunătățesc gestionarea transpirației pe suprafața produsului în timpul antrenamentelor.

Premiile recunosc cele mai bune rezultate în proiectarea produselor, accesate de un grup independent format din 50 de profesioniști internaționali în design pe parcursul mai multor zile și sunt evaluate pe baza mai multor factori, printre care: funcționalitate, calitate, ergonomie, inovație, durabilitate și compatibilitate ecologică.

Leave a Reply