Riot Games lanseaza al doilea album de muzica inspirat din League of Legends

După ce în vară a lansat primul său album, Sessions: Vi, Riot Games Music anunță cel de-al doilea playlist cu muzică free-to-use pentru creatorii de conținut – Sessions: DianaNoul album cuprinde 43 de piese lo-fi care spun povestea Dianei, unul dintre cele mai cunoscute personaje din universul League of Legends.  

Ambele albume sunt compuse din melodii de relaxare, însă Sessions: Diana se diferențiază prin felul în care își spune povestea. Noul material muzical are un videoclip animat care o înfățisează pe Diana mergând prin pădure, pe munte și către mare, într-un tărâm nocturn misterios.    

„Am făcut o promisiune în urmă cu mai mult de un an că vom încerca să diminuăm problemele pe care creatorii de conținut din întreaga lume le întâmpină atunci când se confruntă cu provocările legate de drepturile de autor în videoclipurile și stream-urile lor. Prin crearea Sessions încercăm să îndeplinim această promisiune și suntem încântați să putem împărtăși un nou album cu jucătorii. Sperăm ca vibrațiile din starea de vis a Dianei să fie o inspirație pentru creatorii de conținut și abia așteptăm să auzim melodiile în videoclipuri și stream-uri.”, a spus Toa Dunn, președintele Riot Games Music.

Noul album a fost lansat în cadrul The Game Awards, evenimentul anual ce premiază și prezintă noile lansări din industria de gaming, unde s-au auzit în premieră o selecție de melodii din cadrul playlist-ului.

Sessions: Diana este disponibil pe SpotifyApple Music și YouTube.

La fel ca primul album, Sessions: Diana cuprinde o gamă largă de piese instrumentale și ritmuri care explorează aspectele muzicii lo-fi, create în parteneriat cu o serie de muzicieni precum Laxcity, xander., A.L.I.S.O.Nchromonicci și Hanz.

În joc, Diana este o orfană crescută de slujitorii aspectului solar. Pe măsură ce a crescut, ea a dezvoltat o afinitate din ce în ce mai pronunțată pentru lună și a urmărit să-i descopere misterele cu orice preț. Ea poartă o armură strălucitoare de culoarea zăpezii pe înserat și este încarnarea puterii Lunii argintii. Însuflețită de esența unui spirit, Diana nu mai este în întregime umană și se luptă pentru a-și înțelege puterea și scopul în această lume.

Riot Games a continuat să își mărească comunitatea de peste 180 milioane de jucători activi lunar și în afara jocurilor, în decursul unui an plin de lansări care a culminat cu apariția serialului animat Arcane de pe Netflix. De-a lungul anului, Riot Games a lansat mai multe proiecte muzicale precum Sessions: Vi, cel de-al treilea album al trupei Pentakill și coloana sonoră a serialului Arcane.

Leave a Reply