Samsung 990 PRO SSD – optimizat pentru jocuri și aplicații!

Samsung Electronics prezintă un produs de înaltă performanță – 990 PRO SSD – optimizat pentru jocuri și aplicații creative

Vitezele mari ale modelului 990 PRO reduc timpii de încărcare și cresc capacitatea de reacție a jocurilor în timp ce soluțiile de control termic mențin unitatea la temperatura optimă pentru o experiență de gaming neîntreruptă.

SEUL, Coreea – 25 august 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd., lider mondial în domeniul tehnologiei avansate de dispozitive de stocare, a lansat astăzi 990 PRO, SSD-ul NVMe de înaltă performanță, bazat pe PCIe 4.0. Oferind viteze mari și o eficiență energetică superioară, noul SSD este optimizat pentru jocuri cu cerințe grafice ridicate și alte sarcini solicitante, inclusiv redare 3D, editare video 4K și analiză de date.

„Odată cu inovațiile continue în domeniul jocurilor, al tehnologiei 4K și 8K, precum și al aplicațiilor bazate pe inteligența artificială, nevoia consumatorilor de stocare de înaltă performanță crește exponențial”, a declarat KyuYoung Lee, vicepreședinte al Memory Brand Product Biz Team în cadrul Samsung Electronics. ”990 PRO oferă un echilibru optim între viteză, eficiență energetică și fiabilitate, reprezentând o alegere ideală pentru gamerii pasionați și profesioniștii creativi care caută să lucreze și să se joace neîntrerupt”

Performanță extremă pentru o experiență de joc imersivă

Cu cel mai recent V-NAND de la Samsung și un nou controler proprietar, seria 990 PRO oferă cea mai mare viteză disponibilă în prezent de la interfața PCIe 4.01 . SSD-ul oferă viteze secvențiale de citire și scriere de până la 7.450 megabytes pe secundă (MB/s) și, respectiv, 6.900 MB/s, în timp ce vitezele de citire și scriere aleatorii ajung până la 1.400K și, respectiv, 1.550K IOPS2 , respectiv. Cu o îmbunătățire de până la 55% a performanțelor aleatorii față de 980 PRO, 990 PRO este potrivită pentru jocuri complexe, precum și pentru sarcini creative și de productivitate.

SSD-urile NVMe de înaltă performanță sunt, de asemenea, esențiale pentru a profita pe deplin de cele mai recente tehnologii pentru console de jocuri și jocuri de noroc. Alimentat de NVMe, 990 PRO aduce PC-urilor și consolelor timpi de încărcare mai rapizi, pentru o experiență de joc mai captivantă. Atunci când a fost testat cu Forspoken3 , viitorul joc de rol de acțiune al Luminous Productions, care suportă cea mai recentă tehnologie de încărcare a jocurilor, timpul de încărcare a hărților a fost de aproximativ o secundă, comparativ cu patru secunde pentru un SSD SATA și 28 de secunde pentru un hard disk.

Eficiență energetică maximă și control termic fiabil

Construit pe o arhitectură cu consum redus de energie, noul controller Samsung îmbunătățește dramatic eficiența energetică a SSD-ului cu până la 50% față de 980 PRO4 . În plus, 990 PRO utilizează un strat de nichel pe controler și o etichetă termoconductoare, care răspândește căldura pe unitate pentru un management termic fiabil. Tehnologia Dynamic Thermal Guard de la Samsung asigură în continuare că temperatura unității rămâne în intervalul optim.

Versiunea 990 PRO cu radiator oferă un strat suplimentar de control termic, în timp ce luminile sale RGB adaugă un plus de stil unității.

990 PRO de la Samsung este, de asemenea, o soluție excelentă pentru upgrade-uri de laptopuri și desktop-uri, precum și pentru PC-uri de tip „build-your-own”, oferind o creștere semnificativă a performanțelor, utilizând în același timp mai puțină energie pentru o durată de viață mai mare a bateriei și pentru managementul termic.

990 PRO va fi disponibil la nivel mondial începând cu luna octombrie a acestui an. O versiune cu o capacitate de 4TB va fi disponibilă începând de anul viitor. Pentru mai multe informații, inclusiv detalii despre garanție, vă rugăm să vizitați samsung.com/SSD sau semiconductor.samsung.com/internal-ssd.

Leave a Reply