Alergători din întreaga lume participă la Wings for Life World Run ca să contribuie la cercetarea leziunilor măduvei spinării

Wings for Life World Run va avea loc pe 8 mai, iar Philips Sound încurajează alergătorii să participe la acest eveniment global. Oricine cumpără o pereche de căști sport sau boxe portabile Philips incluse în promoție, obține un voucher gratuit pentru a participa la eveniment. Philips Sound, împreună cu Wings for Life, îi provoacă pe pasionații de sport sa alerge pentru cei care nu pot și astfel să contribuie la cercetarea vitală a leziunilor coloanei vertebrale și măduvei spinării.

Pe 8 mai la ora 13:00 CET, sute de mii de oameni din toată lumea vor alerga, fiind urmăriți de un virtual safety car (care reprezintă o linie de sosire în mișcare) ce va porni cu 30 de minute după ce se dă startul cursei. În acest format, toată lumea este câștigătoare, permițând tuturor participanților să simtă bucuria și entuziasmul unui eveniment cu adevărat global. Totul se întâmplă pentru o cauză bună: taxa de participare se îndreaptă către fundația Wings for Life, care susține proiecte de cercetare și studii clinice la nivel mondial cu scopul de a găsi un remediu pentru leziunile măduvei spinării.

 știle Philips sunt proiectate special pentru sportivi

Dacă cei care vor să alerge cumpără o pereche de căști sport sau o boxă portabilă Philips, taxa de intrare (20 euro) este plătită de Philips Sound. Căștile joacă un rol cheie în timpul evenimentului, deoarece există o experiență audio concepută pentru a ghida alergătorii în timp și după cursă. Alergătorii pot alege un playlist în aplicația Wings for Life World Run, iar comenzile vocale vor fi redate atunci când este necesar, pentru a-i ajuta pe alergători.

Gama de căști wireless dedicate pasionaților de sport sunt proiectate pentru a oferi confort maxim, indiferent de sportul practicat. Seria GO de la Philips oferă căști inteligente cu conducție osoasă, rezistente la transpirație și apă, toate având un sunet premium, funcții inteligente și, desigur, confort sporit indiferent de sportul ales. Noutatea acestui an o reprezintă boxele portabile și robuste cu conectivitate Bluetooth, pentru ca utilizatorii să se bucure de un sunet grozav în aer liber, la camping, în parc sau pe plajă.

Toate produsele sunt dezvoltate și testate cu ajutorul sportivilor de top ai renumitei echipe olandeze de ciclism Team Jumbo-Visma, garantând astfel utlizatorilor o construcție excepțională și o calitate a sunetului deosebite.

 Înscriere și participare

La achiziționarea unui produs Philips Sound selectat, utilizatorii își pot înregistra produsul folosind chitanța pentru a primi un voucher de înscriere. În aplicația Wings for Life Run, acest voucher poate fi activat pentru a participa la eveniment. Astfel, utilizatorii vor putea participa la eveniment și vor alerga pentru cei care nu o pot face.

Pentru mai multe informații despre produsele eligibile și despre cum se poate obține voucherul de înscriere, vizitați website-ul.

Leave a Reply