Video-urile spectaculoase The Explorers cu minunățiile lumii se văd pe Smart TV-urile Philips

Pe televizoarele Philips vor putea fi urmărite video-urile spectaculoase The Explorers. Această organizație face un inventar al întregii moșteniri a planetei folosind cea mai nouă tehnologie. Proiectul global The Explorers, sub sloganul „know better to protect better”, arhivează minunățiile lumii și contribuie la conștientizarea cu privire la conservarea moștenirii naturale, culturale și umane a Pământului. Catalogul The Explorers de videoclipuri și fotografii spectaculoase va fi disponibil pe televizoarele Philips, oferind utilizatorilor cel mai captivant mod de a se bucura de minunile Pământului din confortul casei lor, cu ajutorul tehnologiei Ambilight.

The Explorers creează cea mai mare arhivă a bogățiilor naturii din lume, cu cel mai mare catalog video la calitate premium (8K și 4K HDR). Vizionarea îi oferă privitorului senzația de aventură. Senzația de imersiune pe televizoarele Philips este obținută prin combinația calității imaginii de ultimă generație cu culorile magnifice ale Pământului și tehnologia Ambilight.

Devino un explorator – 4 luni gratuit pentru utilizatorii televizoarelor Philips

Acum, prin acest parteneriat, utilizatorii de televizoare Philips vor avea acces la minunile naturii din confortul casei lor, printr-o perioadă de trial gratuit de 4 luni*. Perioada poate fi începută pe majoritatea televizoarelor inteligente Philips, prin descărcarea noii aplicații The Explorers. Aplicația va fi preinstalată pe televizoarele inteligente Philips din gama 2022 care vor apărea pe piață începând cu aprilie 2022.

Conținut exclusiv pentru Philips TV – minunile Martiniquei

Cei care dețin televizoare Philips vor avea acces exclusiv la conținutul care va fi produs în această primăvară: ca parte a parteneriatului, o echipă dedicată de fotografi și videografi va călători în Martinica pentru a aduce minunile în sufrageria fiecărui utilizator Philips. Pentru a crește și mai mult nivelul de conștientizare și apreciere pentru frumusețea naturii, conținutul The Explorers va fi folosit pentru demonstrațiile din magazine ale televizoarelor Philips.

Stefan van Sabben, CSR & Sustainability Manager at TP Vision: „Parteneriatul cu organizații similare, cum ar fi The Explorers, este un pas cheie în călătoria noastră de sustenabilitate. Suntem foarte mândri de noul nostru parteneriat, care cuprinde o combinație perfectă de tehnologie, durabilitate și conștientizare a inventarului natural al Pământului. Acum putem aduce minunile naturii în sufrageria tuturor.”

Ca parte a parteneriatului, TP Vision sprijină, de asemenea, un proiect special al Fundației The Explorers, care protejează și reface populațiile sălbatice de Scarlet Macaw din Honduras, în America Centrală. Aceste păsări se confruntă cu distrugerea habitatului lor natural și sunt vânate pentru a fi vândute ca animale de companie. În consecință, specia ar putea dispărea în curând. Prin sprijinirea Rezervației Macaw Mountain și Bird Park, TP Vision ajută păsările macaw să zboare în siguranță în zona cunoscută acum ca „Valea Sacră a Scarlet Macaw”.

*Proba gratuită de 4 luni a aplicației The Explorers este disponibilă pe toate Philips Smart TV care rulează pe Android TV și pe orice Philips Smart TV care rulează pe platforma Saphi din gama 2019 și după. Veți găsi oferta de probă menționată exclusiv proprietarilor de televizoare Philips pe ecranul de start al aplicației The Explorers după descărcarea acesteia din magazinul local de aplicații. Noii utilizatori Philips (gama 2022) vor găsi aplicația preinstalată pe ecranul de start al Smart TV sau în cadrul serviciului de aplicații Philips. Pentru a beneficia de această ofertă, perioada de probă gratuită de 4 luni ar trebui să înceapă înainte de 31 decembrie 2022.

Leave a Reply