AMD anunță procesoarele Ryzen 5000 C-Series pentru sistemul de operare Chrome

AMD a anunțat noile procesoare Ryzen™ 5000 C-Series, aducând arhitectura „Zen 3″ pe dispozitivele Chrome OS premium pentru segmentele de productivitate și bussines. Noile procesoare oferă o autonomie a bateriei pentru întreaga zi și performanțe de top cu până la opt nuclee „x86” de cea mai nouă generație.

Cu grafica Radeon™ îmbunătățită, procesoarele Ryzen 5000 C-Series vor oferi pentru Chrome OS un timp de răspuns cu până la 67% mai rapid și o performanță grafică cu până la 85% mai bună decât generația anterioară. Wi-Fi® 6E și Bluetooth® 5.2 oferă utilizatorilor conectivitate de ultimă generație și o lățime de bandă de date fără limite.

Procesoarele AMD Ryzen™ din seria 5000 C

Procesoarele AMD Ryzen 5000 C-Series vor fi instalate în curând în sistemele principalilor parteneri OEM de pe piețele de consum, educație și bussines. Procesorul Ryzen 7 5825C va fi lansat prima data pe platforma mobilă HP Elite c645 G2 Chromebook Enterprise începând cu luna iunie, permițând multitasking și o autonomie incredibilă a bateriei pentru un boost de productivitate pentru orice scenariu de muncă.

Leave a Reply