Razer anunță primul laptop din lume cu ecran OLED QHD de 240 Hz

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, anunță primul laptop din lume cu ecran OLED QHD de 240 Hz.

razer blade 15 oled 240hz

Un nou model din gama Razer Blade 15, ce va include un ecran OLED QHD de 240Hz, va fi în curând disponibil pentru a fi achiziționat. Acest panou oferă culori extrem de vii și luminoase, alături de o rată de refresh foarte mare, de nivel esports, lucru nemaivăzut până acum pe niciun laptop de pe piață. Împreună cu un procesor Intel®️ Core i9-12900H din cea de-a 12-a generație și o placă grafică pentru laptop NVIDIA®️ RTX 3070 Ti, noul Blade 15 devine o alegere evidentă atât pentru jucători, cât și pentru creatori.

Atât jocurile cât și conținutul video se mișcă excelent grație timpului de răspuns ultrarapid de doar 1 ms al panoului, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu mai trebuie să aleagă între precizia culorilor și viteza panoului. Noul display OLED va atinge o luminozitate tipică de 400 de niți și va oferi o acuratețe a culorilor de până la 100% DCI-P3 pentru o imagine curată, clară, perfectă pentru o varietate largă de activități precum editarea foto-video, vizionarea de filme sau gamingul.

Noul model de Blade 15 este dotat cu soluții de stocare premium, precum cei 32 GB de RAM DDR5, SSD-ul de 1 TB, dar și slotul M.2 ce permite suplimentarea spațiului de stocare. Asemeni întregii familii Blade, acest model beneficiază de design-ul reușit bazat pe un șasiu de aluminiu frezat CNC și grile de difuzoare tăiate cu laserul. De asemenea, noul Blade 15 oferă versatilitate în ceea ce privește conectivitatea, acesta incluzând porturi Thunderbolt™ 4, USB Type C, USB Type A, un SD card reader și un port HDMI. Acest nou Blade 15 OLED va avea un preț competitiv, raportat la alte configurații similare din gama Blade 15.

Pretul de lansare o sa fie de 3499 dolari.

Leave a Reply