BenQ anunta V7000i si V7050i, precum si obtinerea unui premiu EISA

BenQ V7000i și V7050i în combinație cu ecranul ALR câștigă trofeul
EISA Award Best Product 2021-2022 Home Theatre Display & Video

Bucureşti, România, 15 august 2021 – BenQ, lider global în tehnologii și soluții de afișare, anunță lansarea modelelor V7000i și V7050i, proiectoare laser 4K ultra-short throw şi moduri HDR-PRO™, CinematicColor™ și Filmmaker. Cei care doresc să aibă doar cele mai bune performanțe vor observa imediat, chiar și într-un mediu bine luminat, că afișarea culorilor se face cu o paletă bogată și vibrantă. V7000i și V7050i oferă un volum de culoare de 1,3 ori mai mare decât alte proiectoare laser TV din aceeași clasă, cu o dimensiune a imaginii mai mare de 100 de inci. Cu Android TV încorporat și un design elegant, contemporan, V7000i și V7050i au pregătit scena pentru o adevărată experiență home cinema în camera de zi. 

Premiul EISA 2021-2022

Proiectoarele BenQ V7000i și V7050i, în combinație cu ecranul Ambient Light Reflection (ALRS01), au câștigat prestigiosul premiu EISA pentru cel mai bun produs 2021-2022 la categoria Home Theater Display & Video pentru BEST EISA LASER TV PROJECTION SYSTEM 2021-2022.

Comitetul EISA spune: 

 „Combinând imaginile super-dimensionate ale unui proiector tradițional cu instalarea și operarea prietenoasă, facilă a unui televizor, BenQ’s V7000i (carcasă alb) și V7050i (negru) oferă experiențe home theater de înaltă calitate. Configurarea este ușoară, datorită unui model integrat de focalizare, a instrumentelor de măsurare și a corecției trapezoidală, în timp ce un dongle inclus în pachet aduce Android TV pentru aplicații video la cerere, control vocal și multe altele. Calitatea construcției și design-ul sunt din clasa lux, performanța audio a difuzoarelor stereo de pe panoul frontal este clară și robustă, iar redarea 4K HDR beneficiază de culori naturale, imagini clare și contrast vibrant – în special atunci când este utilizată cu ecranul opțional BenQ ALR (Ambient Light Rejection) cu diagonala de 100 de inci. Aceasta este o soluție all-in-one de calitate superioară.”

EISA este o comunitate ce reunește 60 de reviste de tehnologie, site-uri web și specialişti social media din 29 de țări, specializată în sisteme hi-fi, home theater, foto și video, electronice auto și mobile. În fiecare an, juriul de experți EISA recompensează cele mai bune produse din fiecare clasă cu un mult râvnit premiu EISA.

Înlocuitor pentru televizor

Chiar și într-o cameră luminoasă, bine luminată, fiecare dintre cei 8,3 milioane de pixeli din imaginea reală 4K UHD redă o proiecție cu o claritate incredibilă și culori vii, oferind cele mai impresionante experiențe vizuale. Cu tehnologia exclusivă BenQ CinematicColor, culorile sunt uimitor de bogate, iar gradientele sunt extrem de fine datorită acoperirii de 98% a spațiului de culori super wide DCI-P3. În plus, HDR-PRO aduce suport HDR10 și HLGy, iar cartografierea dinamică a tonurilor reglează dinamic contrastul imaginii și nivelurile de luminozitate pentru a dezvălui detaliile pierdute anterior în zonele întunecate sau umbrite, împiedicând în același timp suprafețele luminoase să fie supraexpuse.

BenQ împarte aceleași valori ca UHD Alliance, de accea V7000i și V7050i vin echipate cu modul Filmmaker. Optimizat de tehnologia CinematicColor, Filmmaker Mode permite redarea filmului sau al emisiunii exact așa cum realizatorul și-a dorit să fie, oferind o experiență cinematografică autentică. Aceste caracteristici de top funcționează împreună pentru a se asigura că imaginile sunt redate precis și livrate în modul în care au fost intenționate inițial.

Pentru atmosfera cinematografică supremă, V7000i și V7050i pot fi conectate la un sistem de sunet extern prin porturi duale HDMI 2.0b și SPDIF. De asemenea, difuzoarele treVolo stereo surround 5Wx2, cu un tweeter și un woofer în locașul stânga/dreapta, scot un sunet impresionant și puternic pentru difuzoarele de această dimensiune.

Când vine vorba de conținut de divertisment, funcționalitatea Android TV certificată de Google oferă o bibliotecă extinsă de filme, emisiuni TV şi jocuri pentru a satisface nevoile tuturor. În plus, interfața intuitivă și bine organizată face căutarea de conținut ușoară și rapidă. 

La exterior, designul discret, dar estetic, al modelelor V7000i și V7050i aduce un aspect elegant decorului casei, indiferent de stilul sau de camera unde va fi plasat. Aceste proiectoare ultra-short throw ocupă foarte puțin spațiu și elimină necesitatea cablării complicate. Senzorul automat de protecție a ochilor integrat, trapa și designul sistemului de reducere a prafului adaugă eleganță simplă acestor caracteristici practice suplimentare. Mai mult, strălucitoarea sursă de lumină laser are o durată de viață impresionantă de 20.000 de ore.

Ecranul Ambient Light Reflection (ALRS01)

Ecranul cu reflecție a luminii ambientale (Ambient Light Reflection) folosește o structură specială în zig-zag pentru a absorbi 93% din lumina mediului, astfel încât privitorul să se poată bucura de divertisment în camere de zi luminoase fără a fi nevoit să reducă nivelul de lumină.

Oferind culori bogate și peisaje sonore captivante, o bibliotecă media nelimitată și elemente elegante de design contemporan, V7000i și 7050i cu ecran ALR pune într-o lumină nouă modul în care experiența cinematografică completă ar trebui să fie savurată acasă.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați paginile de produs V7000i, V7050i și ALRS01. Urmăriți @benq_europe pe Instagram, @BenQEurope pe Twitter și @LookinGreat pe Facebook. 

Leave a Reply