Cea mai importanta competitie de VALORANT din Romania si-a desemnat semifinalistii

București, 10 decembrie 2021 – VALORANT WINTER SNOWDOWN, cea mai mare competiție de VALORANT din România, și-a desemnat cele 4 echipe semifinaliste. Din cele 79 echipe care s-au înscris în calificări, YELLOW GANG, COZONAC GAMING, DEAD WITH GAME și – L9 – se vor lupta pentru un loc în finala de pe 17 decembrie. Turneul este organizat de Digital Crusade, în colaborare cu Riot Games.   

La nivel global, peste 14 milioane de jucători se conectează în fiecare lună pentru a juca VALORANT, first person shooter-ul free-to-play de la Riot Games. La nici doi ani de la lansarea jocului, Digital Crusade organizează VALORANT WINTER SNOWDOWN, primul turneu național de VALORANT cu premii ce depășesc 1.500 de euro.  

Echipele YELLOW GANG, COZONAC GAMING, DEAD WITH GAME și – L9 – se vor lupta pe 16 decembrie în semifinalele turneului, iar pe 17 decembrie, în cadrul finalei, vom afla cine este marele câștigător.  

Semifinalele vor fi disputate începând cu ora 19:00 în data de 16 decembrie și, conform regulamentului, meciurile vor fi: 

  • DEAD WITH GAME vs. COZONAC GAMING 
  • – L9 – vs. YELLOW GANG 

Toate meciurile de până acum au fost în format Best of 1, în timp ce toate partidele din fazele finale se vor ține în format Best of 3. 

Semifinala și finala au loc online și pot fi urmărite pe canalele de YouTube și Twitch ale Digital Crusade.  

Câștigătoarea va primi titlul de cea mai bună echipă de VALORANT din România și un premiu de 1.000 de euro, echipa de pe locul 2 va câștiga premiul de 500 de euro, în timp ce echipele de pe locurile 3 și 4 vor câștiga fiecare periferice oferite de către Logitech. 

DESPRE DIGITAL CRUSADE

Digital Crusade este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente de esports din România fondat în toamna anului 2018 la Cluj-Napoca. Cu o experiență de peste 23 evenimente în domeniu, ce au avut loc în decursul a 3 ani, Digital Crusade pregătește în fiecare sezon noi competiții dedicate gaming-ului, având ca misiune popularizarea fenomenului de esports în România și ridicarea constantă a standardul național din domeniu.  

 

DESPRE VALORANT

VALORANT este un shooter tactic competitiv, dezvoltat de Riot Games, bazat pe personaje care se joacă 5v5. VALORANT este un joc multiplayer precis și letal, cu gameplay de înaltă fidelitate și un arsenal divers de arme, agenți cu abilități unice și hărți reglate competitiv pentru mii de ore de joc.

VALORANT este un joc free-to-play, optimizat pentru performanțe pe o varietate mare de hardware pentru PC, disponibil jucătorilor la nivel global. Având în vedere calitatea serverului de joc, a infrastructurii globale și a tehnologiei brevetate anti-cheat, Riot Games se angajează să păstreze principiile esențiale ale genului shooter tactic și să susțină integritatea competitivă a experienței de joc.

 

Leave a Reply