Noul AGON by AOC Q27G2S este perfect pentru gaming-ul competitiv

Unul dintre cei mai importanți producători de monitoare de gaming și accesorii IT din lume, AGON by AOC, prezintă noul model AOC GAMING Q27G2S, un monitor de gaming potrivit pentru gamerii ce se aventurează în lumea jocurilor competitive. Q27G2S / EU măsoară 68,6 cm în diagonală (27 inci) și beneficiază de un panou IPS cu o adâncime a culorii de 10 biți pentru o reproducere excelentă a întregului spectru cromatic, rezoluție QHD pentru detalii uimitoare și o rată de refresh de 165 Hz, perfectă pentru gaming-ul competitiv.

Noul AGON by AOC Q27G2S este perfect pentru gaming-ul competitiv

Pentru gamerii competitivi

AGON by AOC vine în întâmpinarea gamerilor cu un pachet foarte atractiv: un monitor de gaming ce se potrivește perfect alături de hardware-ul performant al unui PC de gaming modern. Rezoluția QHD (2560 x 1440 pixeli) este în prezent alegerea perfectă pentru gamerii ce vor să facă un upgrade de la clasica rezoluție FullHD dar care în același timp vor să mențină un framerate cât mai bun de la placa video. Ecranul măsoară 27 de inci în diagonală și oferă gamerilor o densitate optimă a pixelilor de 109 ppi.

Noul AGON by AOC Q27G2S

Echipați pentru orice bătălie

Monitorul dispune de un panou IPS care oferă unghiuri largi de vizualizare. Având o adâncimea de culoare de 10 biți, panoul poate reproduce până la 1,07 miliarde de culori și tranziții de culoare fără color banding (în funcție de conținutul vizual și de compresia aplicată). Panoul său IPS asigură o acoperire complete a spectrului cromatic și o acuratețe excepțională a culorilor: funcții excelente pentru creatorii de conținut, youtuberi sau streameri, care doresc să-și editeze înregistrările și să le împărtășească cu comunitățile lor sau pentru cei care doresc pur și simplu să se bucure de conținut – fie că este vorba despre jocuri video sau filme.

Noul AGON by AOC Q27G2S

Monitorul este un companion excelent pentru un PC de gaming modern, rezoluția QHD a lui Q27G2S/EU oferă o claritate sporită în comparație cu clasicele monitoarele FullHD, permițând gamerilor să vadă mai multe detalii în joc, cum ar fi un adversar la distanță. Rata de refresh de 165 Hz (folosind portul DisplayPort) a lui Q27G2S/EU face orice experiență de gaming să fie mai rapidă și mai competitivă, iar cu funcția MBR (Motion Blur Reduction), monitorul atinge un timp de răspuns de doar 1 ms MPRT, eliminând toate artefactele și ghosting-ul de pe ecran.

Q27G2S/EU beneficiază de funcția Adaptive-Sync și este compatibil NVIDIA G-SYNC, astfel încât numărul de cadre furnizate de placa video poate fi egalat de rata de refresh a monitorului, eliminând screen tearing și stuttering generat de nesincronizarea cadrelor. Timpul rapid de răspuns al monitorului face că feedback-ul vizual către utilizator să fie aproape instantaneu, asemănător reflexele rapide și agilității gamerilor.

Noul AGON by AOC Q27G2S

Q27G2S/EU vine cu un suport ergonomic care oferă ajustări pe înălțime, înclinare, rotire și pivotare, astfel încât fiecare utilizator să poată regla poziția monitorului pentru a menține o postură corectă în față calculatorului. Datorită designul său fără rame pe 3 laturi, Q27G2S/EU este un monitor excelent pentru setup-urile multi-monitor, iar montură VESA permite monitorului să fie montat cu ușurință pe un braț sau suport de perete. Cele două intrări HDMI și intrarea DisplayPort permit conectarea mai multor surse la monitor, cum ar fi un computer, un laptop și o consolă de jocuri, sporind flexibilitatea în sarcinile de zi cu zi.

Meniul OSD poate fi accesat prin butoanele tactile de sub panou sau folosind software-ul G-Menu. Caracteristicile de gaming ale Q27G2S/EU includ Dial Point (ținta pe centrul ecranului), AOC Game Color (pentru a crește/scădea saturația) și un contor de framerate. În plus, tehnologia Flicker-free folosește curentul continuu în loc de Pulse Width Modulation (PWM) pentru a regla luminozitatea, precum și un mod dedicat Low Blue face sesiunile de gaming nocturne mai putin stresante pentru ochii utilizatorului.

AOC GAMING Q27G2S/EU va fi disponibil din noiembrie 2021 la un preț recomandat de 1699 lei.

Leave a Reply