League of Legends: Wild Rift a castigat distinctia de Mobile Gaming of the Year in cadrul competitiei Golden Joystick Awards

League of Legends: Wild Rift a câștigat distincția de Mobile Gaming of the Year în cadrul competiției Golden Joystick Awards, după ce a obținut 30% din totalul de voturi în fața altor lansări recente precum Clap Hanz Golf, Fantasian, Cozy Grove, Alba: A Wildlife Adventure și Overboard!. Competiția Golden Joystick Awards s-a desfășurat online și a cuprins în total 22 de categorii. 

League of Legends: Wild Rift
League of Legends: Wild Rift

Milioane de jucători din întreaga lume au decis ce jocuri, dezvoltatori, editori și personalități au câștigat premiile Golden Joystick Awards din acest an, alegând dintr-o listă cu cele mai bune oferte ale industriei din ultimele 12 luni.

“A fost o experiență fantastică să aducem League of Legends pe mobil, și nu am fi putut să o facem fără feedback-ul și susținerea voastră. Vă mulțumim și de abia așteptăm să împărtășim cu voi ce v-am pregătit pentru 2022.”, a spus Alan Moore, game directorul jocului.

Scena competitivă de Wild Rift din Romania este în plină dezvoltare, cu competiții susținute la nivel local de Samsung și Digital Crusade, în parteneriat cu Riot Games. Echipe ca One Tap, numărul 1 în România și 150 la nivel mondial, s-au remarcat și la nivel european în turneele Origin Series și Wild Rift Championship organizate de ESL.

Golden Joystick Awards s-a aflat la a 39-a ediție, sărbătorind 50 de ani de existență cu introducerea a două noi categorii Best Gaming Hardware of All Time și Ultimate Game of All Time. Găzduit de Emily Rose și Nolan North, vocile din spatele protagoniștilor din Uncharted, Nathan Drake și Elena Fisher, evenimentul desfășurat online a cuprins 20 de categorii votate de public și două care au fost gestionate de critici

Leave a Reply