Genesis lansează mouse-ul de gaming Krypton 290

Genesis Krypton 290 este noul model din seria 200. În carcasa sa ergonomică se află un senzor de 6400 DPI, switch-uri cu o durată mare de viață și memorie încorporată pentru stocarea setărilor.  Mouse-ul este completat de iluminarea RGB cu efectul PRISMO, caracteristic perifericelor Genesis.

București, 21 octombrie 2021 – Noul mouse de gaming Genesis Krypton 290 are un design ergonomic, o formă simetrică și o greutate redusă, cântărind doar 99 de grame. Mouse-ul beneficiază de 7 butoane programabile ce pot fi configurate individual, iluminare RGB ușor de personalizat (sunt 16 milioane de culori la dispoziție) și posibilitatea de a înregistra comenzi macro folosind software-ul dedicat. Logo-ul Genesis, scroll wheel-ul și baza mouse-ului Krypton 290 beneficiază de iluminare cu LED, care îl ajută să iasă în evidență în orice setup de gaming.

Genesis Krypton 290 vine echipat cu switch-uri cu o durată de viață de 10 milioane de clicuri și un sensor optic de 6400 DPI ce poate fi setat pe 6 trepte de sensibilitate (între 200 și 6400 DPI). Nivelul de sensibilitate selectat este afișat de indicatorul DPI, iar senzorul poate urmări mișcarea cu o viteză de până la 66 inch pe secundă și o accelerație maximă de 22 G.

Genesis lansează mouse-ul de gaming Krypton 290

Genesis Krypton 290, ce dispune de un finisaj metalic,  se conectează la calculator cu un cablu îmbracat in material textil de 1.8 m.

Genesis Kryption 290 este disponibil în două variante de culoare, alb și negru, iar prețul recomandat de producător este de 100 de lei.

Mai multe informații despre Genesis Kryption 290 pot fi găsite aici.

Despre Genesis

De la debutul său pe piață în 2011, Genesis a oferit periferice și accesorii dedicate gamerilor, dezvoltând și îmbunătățind în permanență portofoliul de produse. Fiabilitatea și calitatea produselor este garantată de numeroase teste și distincții acordate de cele mai mari publicații de tehnologie. Designul modern, funcționalitatea și cele mai noi tehnologii utilizate în producția de accesorii fac ca produsele Genesis să fie o alegere frecventă a gamerilor din toată Europa.

Mai multe informatii pe www.genesis-zone.com sau pe paginile de facebook si instagram.

Leave a Reply