Max Verstappen ii provoaca pe jucatorii F1 23 sa ii depaseasca recordul

Electronic Arts sarbatoreste astazi reinceperea sezonului F1® cu noi provocari si actualizari in EA SPORTS™ F1® 23. De altfel, Max Verstappen lanseaza o provocare prin intermediul unui nou video si invita jucatorii sa concureze impotriva lui pe circuitul Zandvoort si sa ii depaseasca timpul de 1:10:621.

București, România – 25 august 2023 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) sărbătorește astăzi reînceperea sezonului F1® cu noi provocări și actualizări în EA SPORTS™ F1® 23. Primele două “Pro Challenges” urmează să fie lansate, fanii având posibilitatea să concureze cu ambasadorii EA SPORTS, Max Verstappen și Charles Leclerc, în curse-fantomă rapide. Max Verstappen lansează provocarea prin intermediul unui nou video și invită jucătorii să concureze împotriva lui pe circuitul Zandvoort. Daniel Ricciardo face, de asemenea, o revenire binevenită în joc, aducând în plus un circuit actualizat în Singapore și mai multe provocări F1® World

Suntem mai mult decât încântați de lansarea noii funcționalități Pro Challenge în F1® World. Aceasta le va da jucătorilor posibilitatea de a se implica direct și de a concura împotriva piloților lor favoriți în joc, fiind ceea ce ne-am dorit întotdeauna să oferim, a declarat Lee Mather, Senior Creative Director pentru Codemasters. F1® World va continua să evolueze, cu tot mai multe momente în care jucătorii își vor putea testa abilitățile de pilotare virtuală împotriva eroilor lor din lumea reală.

Cea mai recentă actualizare va include o serie de conținut nou de care fanii se vor putea bucura, inclusiv revenirea lui Daniel Ricciardo în F1® 23. Începând cu 29 august, jucătorii pot juca din perspectiva legendei australiane, precum și să se bucure de noua configurație a circuitului Marina Bay, care a fost actualizată pentru a reflecta modificările din lumea reală a mai multor șicane. Cea de- a treia actualizare a coeficienților piloților va urma pe 19 septembrie, actualizând profilurile pentru a corespunde performanțelor din viața reală.

Mai multe provocări  F1® World vor fi disponibile pe parcursul lunii septembrie, inclusiv cinci evenimente F1 Replay și noi evenimente Scenario create de studio, cu Valtteri Bottas, Logan Sargeant și Lando Norris, care îi vor pune la încercare chiar și pe cei mai experimentați veterani.

F1® World va continua să ofere actualizări periodice ale jocului, oferindu-le jucătorilor recompense exclusive de echipă și de sezon, inclusiv obiecte în ediție specială, cum ar fi monopostul Alfa Romeo F1 Team x BOOGIE adăugat recent.

Pe lângă faptul că pot concura pe fiecare circuit al sezonului din 2023 cu toate echipele și piloții, jucătorii pot trăi povestea Formulei 1® în Braking Point 2, captivantul mod narativ din F1® 23, și își pot crea propria istorie prin intermediul diferitelor moduri single și multiplayer, inclusiv popularul My Team.

Pentru mai multe informații despre F1® 23, un joc oficial al FIA Formula One World Championship™, disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC, prin EA App, Epic Games Store și Steam, puteți accesa site-ul și canalele sociale ale jocului Formula 1.

Leave a Reply