Monitoarele Philips sunt acum certificate TCO 9.0

În decembrie, MMD a obținut Certificarea TCO Generația 9 pentru gama sa de produse sustenabile. Fiind unul dintre primii producători care au primit certificarea, Philips Monitors are pe piață un număr record de 64 de monitoare certificate la data lansării. Comparativ cu generațiile anterioare, generația 9 a TCO Certified stabilește noi criterii de-a lungul ciclului de viață al produsului, acoperind mai multe domenii pentru dezvoltarea produselor IT sustenabile.

Mult mai mult decât o etichetă ecologică

Fiind cea mai importantă certificare de sustenabilitate la nivel mondial pentru produsele IT, TCO Certified descoperă problemele și se asigură că acestea sunt rezolvate de industria IT într-un mod sustenabil. TCO Certified include un număr de criterii ce sunt actualizate în permanență, verificate independent și beneficiază de un sistem structurat pentru o îmbunătățire continuă pentru a genera schimbări reale și de durată. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul oficial.

Lista de monitoare Philips certificate TCO 9.0
Lista de monitoare Philips certificate TCO 9.0

Criterii de mediu și sociale extinse de-a lungul ciclului de viață

Pentru a fi eligibile pentru generația 9 a TCO Certified, produsele trebuie să îndeplinească niște criterii și mai stricte din cea mai recentă certificare, echilibrând performanța produsului cu eficiența energetică. Peste 40 de noi indicatori de performanță a sustenabilității sunt luați în calcul și verificați de experți independenți din industrie.

Creșterea gradului de conștientizare cu privire la sustenabilitate poate fi doar mai accentuată în timp, atât pentru producători, cât și pentru utilizatori. Pe de o parte, Certificarea TCO este o modalitate excelentă pentru producători de a-și păstra responsabilitățile față de mediu și societate. Pe de altă parte, oferă opțiuni pentru acei consumatori care în mod activ depun eforturi pentru a avea grijă de mediu înconjurător alegând produsele cu certificare TCO.

Sustenabilitate la nivelul următor

Philips Monitors a adoptat o abordare sustenabilă pe tot parcursul ciclului de viață al produsului. Conform TCO Certified, monitoarele Philips sunt produse în mod responsabil, având în vedere mediul și siguranța, și dispun de o gamă largă de tehnologii inovatoare care economisesc energie electrică, iar procesul de fabricație este unul sustenabil și etic.

De exemplu, două dintre caracteristicile ecologice esențiale ale monitoarelor Philips sunt echipate în majoritatea produselor. PowerSensor economisește până la 70% energie prin reducerea luminozității monitorului atunci când utilizatorul este absent, în timp ce LightSensor ajustează luminozitatea ecranului în funcție de mediu. Modele precum Philips 242B1G și Philips 272B1G sunt două dintre cele mai eficiente monitoare din lume, care oferă un nou nivel de economisire a energiei fără a compromite productivitatea.

Monitor LED MONITOR 23.8" PHILIPS 242B1G

Sustenabilitate și economie de energie

Philips Monitors a lucrat activ pentru un proces transparent și etic. Pe lângă creșterea gradului de conștientizare și ajutarea utilizatorilor să facă alegeri sustenabilitate și să-și minimizeze consumul de energie, Philips monitors au contribuit în mod activ la obiectivele de dezvoltare durabilă pentru a avea cel mai mare impact. Mai multe informatii pot fi găsite aici.

Despre MMD

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”), înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam, este o companie deținută în totalitate de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cele mai importante monitoare și ecrane LCD din lume. Producătorii de televizoare.

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”) comercializează și vinde exclusiv ecrane LCD cu marca Philips în întreaga lume sub licență de marcă înregistrată de Koninklijke Philips NV Prin combinarea promisiunii mărcii Philips cu experiența TPV în producția de afișaje, MMD folosește o abordare rapidă și concentrată pentru aducerea de produse inovatoare pe piață.

Leave a Reply