Razer anunță un nou parteneriat cu echipa KRC Genk Esports

Prin noul parteneriat, care se întinde pe mai mulți ani, Razer semnează prima echipă de esports fondată de o echipă de fotbal, Team Razer apropiind și mai mult jucătorii profesioniști de sportivii tradiționali.

BUCUREȘTI, 12 ianuarie 2021 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat un nou parteneriat cu echipa KRC Genk Esports, divizia de sporturi electronice a echipei de fotbal belgiene KRC Genk. Este prima echipă semnată de Team Razer din regiunea Benelux, demonstrând din nou angajamentul Razer de a sprijini echipele de esports din întreaga lume. KRC se bucură de un succes răsunător încă de la fondarea ei la începutul anului 2020, noul parteneriat urmând să combine experiența KRC în domeniul antrenamentului fizic și psihic cu avantajul oferit de echipamentele profesioniste dezvoltate de Razer în special pentru esports. Rezultatul va fi o echipă formidabilă, care dispune de toate condițiile necesare să atingă succesul pe scena globală a sporturilor electronice.

Noul contract se întinde pe trei ani, până la sfârșitul lui 2024 și presupune folosirea în mod exclusiv de echipamente Razer de către jucătorii profesioniști KRC atât pe durata sesiunilor de antrenament, cât și în competiții. Jucătorii KRC vor beneficia de asemenea de programul de Esports Wellness anunțat recent de Razer, care le oferă acces la o serie de unelte și de specialiști pentru a-și maximiza performanțele, având în același timp grijă de bunăstarea psihică.

KRC Genk este o echipă de fotbal din Belgia cu sediul la Genk, Limburg. Divizia de sporturi electronice a fost înființată în februarie 2020, printre cele mai de seamă rezultate ale echipei numărându-se locul trei ocupat în 2021 în cadrul Belgian League, ediția marcând al doilea an de existență a unei Ligi Europene Regionale (ERL) de League of Legends în Belgia.

“Parteneriatul cu echipa KRC reprezintă o veste bună pentru toți cei implicați în lumea sporturilor electronice, deoarece vine ca urmare directă a aderării la lumea sporturilor electronice a unei noi echipe provenite din lumea sporturilor tradiționale,” a declarat Yann Salsedo, Head of Esports (EMEA) în cadrul Razer. “Reunind una dintre cele mai de succes echipe de fotbal din Belgia cu cel mai mare brand de esports, parteneriatul dintre KRC și Razer demonstrează din nou cât de apropiate sunt sporturile tradiționale de cele electronice. Împreună vom duce esports la un nou nivel combinând echipamentele deosebit de performante cu experiența KRC din sporturile tradiționale, oferindu-le jucătorilor toate avantajele posibile.”

Beneficiile echipamentelor de esports de la Razer

De la înființarea echipei KRC Genk Esports, KRC s-a extins în mod constant, concurând în noi jocuri, angajând noi jucători profesioniști și formând noi echipe. Parteneriatul cu Razer include folosirea exclusivă de echipamente Razer, printre care periferice, echipamente audio, produse pentru console, sisteme, echipamente de broadcasting și scaune de gaming. KRC Genk va face parte și din procesul de dezvoltare de noi produse dedicate segmentului de esports. Feedback-ul valoros venit din partea echipei de esports KRC Genk va ajuta Razer să-și îmbunătățească și mai mult produsele.

Parteneriatul cu echipa KRC este o veste bună și pentru fanii echipei, pe pagina Razer Customs urmând să apară design-uri oficiale cu sigla echipei. Prin Razer Customs, fanii filmelor, ai jocurilor video și ai echipelor de esports pot achiziționa noi periferice Razer pe care le pot personaliza după bunul plac. Fanii KRC vor putea alege dintre mai multe sigle și imagini KRC, peste care își vor putea aplica gamer tag-ul, modelul de fundal sau alte elemente vizuale, care le permit să creeze design-uri unice.

Programul de wellness dezvoltat de Razer

Pe lângă partea de sponsorizare, KRC Genk Esports va participa și la programul de wellness “Champions Start from Within” anunțat recent de Razer, inițiativă care se concentrează pe performanța și bunăstarea mentală a jucătorilor profesioniști. Programul le oferă jucătorilor ustensilele necare să facă față rigorilor aduse de stilul de viață impus de sporturile electronice. Inițiativa se concentrează pe patru piloni cheie: activitate fizică, sănătate mintală, somn și nutriție. Scopul Razer este de a-i pune în legătură directă pe jucătorii profesioniști cu specialiștii din domeniul wellness dedicat în special sporturilor electronice.

“Bunăstarea fizică și mintală este esențială pentru a putea avea performanțe de top în sporturile tradiționale. Acest aspect este însă la fel de important și când vine vorba de sporturile electronice. Programul Razer care se concentrează pe sănătate și wellness demonstrează această simbioză”, a declarat Bram Bartels, Head of Esports în cadrul KRC Genk Esports. “Este o situație în care toată lumea câștigă: cu ajutorul Razer, vom echipa jucătorii noștri cu uneltele și resursele necesare pentru a putea avea mai mare grijă de ei. Astfel, ei întotdeauna vor fi în cea mai bună formă pe durata competițiilor. Pe de altă parte experiența echipei noastre de esports va contribui la dezvoltarea de noi produse Razer de top.”

Pentru mai multe informații despre KRC Genk Esports vizitați pagina www.krcgenk.gg.

Pentru mai mutle detalii despre Team Razer vizitați pagina https://www.razer.com/esports.

Leave a Reply