Mouse si Mousepad Razer Mamba + Firefly Hyperflux

De ceva timp Razer Mamba + Firefly Hyperflux sunt folosite zilnic de catre noi pentru a ne juca sau a ne face treaba.

Pe scurt Razer Mamba + Firefly Hyperflux sunt o combinatie de mouse wireless si mousepad. Dar nu orice fel de mouse wireless ci unul care se incarca direct din mousepad. Mouseul este comod, tipic Razer si mai ales tipic modelului Mamba cu doua butoane pe lateral, doua butoane dupa rotita de scroll, dar si un extra buton pe lateralul stanga. Din soft se pot modifica butoanele dupa bunul plac.

Odata ce aveti softul de la Razer instalat detectarea mouseului se face automat dupa ati bagat cablu USB de la mousepad. Cumva normal as spune si de asteptat.


Odata conectat la PC si softul instalat, este foarte usor si intuitiv de customizat si modificat.

In soft puteti sa customizati butoanele, iluminatul sau sensitivitatea.


O parte foarte buna si utila este ledul din partea de jos a mouseul ce poate afisa diverse culori in functie de nivelul de incarcare al bateriei.

De asemenea tot din soft se poate setat tipul de mousepad sau suprafata mousepadului. Pentru ca da, mousepadul vine cu o suprafata textila si o suprafata dura ce permite o alunecare mai rapida.

Din punct vedere al ergonomiei Mamba pica foarte bine pentru o mana medie. Iar din punct de vedere al greutati, fata de un mouse ultra usor nu se simte diferenta, iar fata de un Razer Basilisk Hyperspeed se simte mult mai usor.Butoanele se apasa usor si normal. Sunetul butoanelor este unul mediu si deloc deranjant. Scroll rotitie este treptat si bine definit, iar scroll lateral este un mare bonus binevenit.

Cumva aceasta combinatie de mouse si mousepad este gandita foarte bine pentru ca functioneaza foarte bine impreuna si sincer pe mine personal ma ajuta sa scap de firul de la mouse.

Iar pentru cei ce vor RGB, mousepadul este inconjurat de RGB customizabil.

Partea de sub mousepad este din cauciuc, special ca sa nu alunce de pe birou si sa va ofere stabilitate maxima.
Si de mentionat ca firul de la mousepad este detasabil si se poate concta direct la mouse, astfel Mamba se transforma intr-un mouse normal, clasic.

Si atunci cand folositi mouseul + mousepadul impreuna scapati de grija firului la mouse, scapati de grija bateriile, iar toate acestea ofera cumva mai mult comfort mental.

Iar la gaming, nu este nimic de reprosat, mouseul merge bine, raspunde bine, nu are lag, raspunde asa cum trebuie la flickuri si puteti sa customizati inclusiv distanta dintre mouse si mousepad atunci cand il ridicati, la cati mm sa raspunda actiunii.

Concluzie: da, au un pret mai mare, insa ofera o calitate ridicata si se justifica.

Leave a Reply