Razer lansează Leviathan V2 X, un soundbar compact pentru PC

Razer Leviathan V2 X este cel mai nou soundbar care se alătură gamei Leviathan, oferind o experiență audio memorabilă și captivantă, într-o formă compactă și cu o conectivitate simplă.

Leviathan V2 X este un soundbar compact de PC gaming care încorporează două difuzoare full-range și două radiatoare pasive, oferind astfel maximum de claritate și adâncime pentru experiențe audio desăvârșite, indiferent de forma de divertisment pentru care este utilizat. Având o lungime de doar 400mm, noul Leviathan V2 X se potrivește perfect sub orice monitor și oferă un sunet bogat care acoperă întreaga cameră, fără să aglomereze inutil biroul.

Pentru o conectivitate cât mai simplă, Leviathan V2 X folosește un singur cablu USB Type C, inclusiv pentru alimentare, și oferă astfel un sunet clar și puternic cu un volum maxim de 90dB.

Având suport Razer Chroma™ RGB, ecosistemul de iluminare cu cea mai rapidă evoluție din lume, noul Leviathan V2 X este echipat cu 14 zone de iluminare care pot reda peste 16,8 milioane de culori, nenumărate efecte și se pot sincroniza în mod dinamic cu efectele din jocurile compatibile.

Pentru o conexiune stabilă și un plus de confort, soundbar-ul oferă suport și pentru tehnologia Bluetooth 5.0, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a comuta extrem de ușor între sunetul PC-ului și cel al dispozitivelor Bluetooth configurate prin Razer Audio App.

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

Leave a Reply