Noile monitoare AOC V5 sunt echipate cu USB-C și cameră web

AOC anunță trei noi monitoare multifuncționale din seria V5, destinate studenților și utilizatorilor care lucrează de acasă. Noile modele, în trei dimensiuni (24″/60,4 cm 24V5CW, 27″/68,6 cm Q27V5CW și modelul ultrawide 34″/86,4 cm CU34V5CW) dispun de camere web încorporate de 2 MP cu suport Windows Hello pentru o autentificare ușoară și o securitate sporită, îndeplinind în același timp cerințele actuale pentru apeluri și întâlniri video. Modelele V5 cu margini subțiri pe 3 laturi sunt echipate cu o conexiune USB-C flexibilă, oferind 65 W Power Delivery pentru a încărca și alimenta laptopurile sau tabletele cu un singur cablu, transferând în același timp semnalul video.

Design contemporan

Spre deosebire de monitoarele voluminoase și monotone, designul seriei V5 dispune de o structură ușoară și un aspect contemporan pentru biroul sau spațiul de lucru de acasă. Monitoarele dispun de un design cu margini subțiri pe 3 laturi, o bărbie îngustă în zona inferioară, o bază subțire (12,1 mm) și un suport ergonomic, reglabil pe înălțime. Seria V5 nu compromite designul interior elegant al niciunui spațiu de locuit.

Flexibilitate la un alt nivel

Noile modele V5CW se deosebesc de restul seriei V5 prin camera web de 2 MP și suportul pentru Windows Hello. Desigur, camera web a devenit esențială în business și educație. Întâlnirile video și cursurile virtuale vor rămâne prezente într-o formă sau alta. V5CW răspunde acestei cerințe și oferă chiar mai mult decât așteptările față de o simplă cameră web. Datorită tehnologiei de recunoaștere facială Windows Hello, utilizatorii Windows se pot conecta la sesiunile lor de lucru pur și simplu uitându-se la camera web, fără a introduce o parolă, îmbunătățind astfel securitatea sistemului și ușurința de utilizare în același timp. Pentru a afla mai multe despre portofoliul AOC în cu soluții all-in-one și cameră integrată pentru videoconferință accesați acest link

Nu numai că în zilele noastre camerele web sunt o necesitate, dar flexibilitatea în muncă și învățământ a devenit, de asemenea, omniprezentă. Utilizarea unui laptop la birou sau la universitate o parte din săptămână, iar în celelalte zile de acasă a devenit din ce în ce mai frecventă. În acest caz, HUB-ul încorporat cu 4 porturi USB 3.2 și conectivitatea USB-C a seriei V5 permit o tranziție fără probleme la biroul de acasă printr-o singură mișcare ușoară: prin simpla conectare a laptopului cu un singur cablu USB-C. Laptopul va fi alimentat și încărcat (până la 65 W), ecranul poate fi extins sau oglindit pe monitor, iar laptopul poate accesa dispozitivele de pe hub-ul USB al monitorului. Un birou curat este acum ușor de menținut cu seria V5, datorită flexibilității conexiunii USB-C.

Imagini bogate de la 24″ până la 34″

Modelul ultrawide CU34V5CW de 34″ oferă cea mai mare suprafață de lucru datorită panoului VA curbat. Curbura sa 1500R îmbunătățește vizibilitatea spre margini și sporește imersiunea în jocuri și filme. O rezoluție clară și detaliată UWQHD (3440×1440 pixeli) sporește utilizarea spațiului orizontal, permițând afișarea a 3-4 ferestre una lângă alta.

Modelul CU34V5CW este un monitor multifuncțional excelent pentru muncă și divertisment. Față de modelele 16:9, multitasking-ul este mai bun la locul de muncă, afișând mai multe aplicații simultan, dar este perfect când vine vorba de divertisment. Cu o rată de contrast profundă și bogată de 3000:1 și un aspect cinematografic de 21:9, vizionarea filmelor pe acest model este o plăcere, iar rata de reîmprospătare de 100 Hz, suportul AMD FreeSync și timpii de răspuns mici (1 ms MPRT, 4 ms GtG) arată că modelul CU34V5CW este foarte capabil și pentru jocuri. De asemenea, modelul CU34V5CW suportă modurile Picture-in-Picture (PiP) și Picture-by-Picture (PbP) pentru a afișa două surse simultan.

Modelul Q27V5CW, cu diagonală de 27 inci, dispune de un panou IPS cu rezoluție QHD (2560×1440), oferind o densitate ideală a pixelilor la această dimensiune. Rata de reîmprospătare de 75 Hz prezintă o îmbunătățire a clarității mișcărilor față de modelele mai obișnuite de 60 Hz, în timp ce unghiurile largi de vizualizare (178°/178°) și acuratețea culorilor (126% sRGB, 105% AdobeRGB, 98% DCI-P3) nu sunt compromise datorită tehnologiei IPS.

Pentru spațiile de lucru compacte, modelul 24V5CW este mai potrivit. Oferind toate funcționalitățile variantelor mai mari într-o dimensiune mai mică de 24″, acesta dispune de rezoluție FHD (1920×1080), un panou IPS cu culori bogate și precise, precum și o rată de reîmprospătare de 75 Hz. Fiind cel mai accesibil dintre toate, modelul 24V5CW esteo alternativă excelentă și mai prietenoasă la laptopuri. Este, de asemenea, o idee de cadou excelentă pentru prieteni și familie.

Standurile ergonomice ale celor trei modele oferă reglaje pentru înălțime, înclinare și pivotare, precum și rotire (90° pe verticală) pentru modelele de 24″ și 27″, pentru a se putea adapta la nevoile fiecăruia.

Opțiunea de montare VESA la toate cele trei modele oferă o flexibilitate și mai mare atunci când sunt utilizate în aranjamente cu mai multe monitoare. Toate cele trei modele sunt echipate cu un hub USB 3.2 cu 4 porturi, care oferă o viteză mare dispozitivelor conectate, cum ar fi unitățile USB și porturi USB suplimentare pentru conectarea altor periferice, cum ar fi tastatura și mouse-ul. Echipate cu 2 difuzoare de 5 W, toate cele trei modele asigură utilizarea ca stații de videoconferință imediat ce sunt scoase din cutie.

AOC 24V5CW, Q27V5CW și CU34V5CW vor fi disponibile începând cu luna septembrie 2022 la prețurile recomandate de mai jos:

  • 24V5CW: 1579 lei
  • Q27V5CW: 2119 lei
  • CU34V5CW: 3009 lei

Leave a Reply