Razer dezvăluie DeathAdder V3 Pro

Razer a anunțat Razer DeathAdder V3 Pro, cel mai nou model din deosebit de populara gamă de mouse-uri DeathAdder.

Noua iterație încorporează cele mai noi tehnologii dezvoltate de companie, precum Razer HyperSpeed Wireless Technology și noul Razer HyperPolling, într-un design ergonomic și o greutate deosebit de redusă. Astfel, Razer DeathAdder V3 Pro este cel mai bun aliat al jucătorilor care au nevoie de performanță de top în timpul competițiilor.

Bine-cunoscuta gamă Razer DeathAdder a fost actualizată cu noi caracteristici precum senzorul optic Focus Pro 30K și tehnologia Razer HyperSpeed Wireless, asigurând fiabilitate fără egal în clasa lui, cu o greutate de doar 63g.

BUCUREȘTI, 12 august 2022 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Razer DeathAdder V3 Pro, cel mai nou model din deosebit de populara gamă de mouse-uri DeathAdder. Noua iterație încorporează cele mai noi tehnologii dezvoltate de companie, precum Razer HyperSpeed Wireless Technology și noul Razer HyperPolling, într- un design ergonomic și o greutate deosebit de redusă. Astfel, Razer DeathAdder V3 Pro este cel maimou bun aliat al jucătorilor care au nevoie de performanță de top în timpul competițiilor.

Design ergonomic îmbunătățit

Lansat în premieră în 2006, cu peste 15 milioane de mouse-uri comercializate în întreaga lume până în acest moment, bine-cunoscuta gamă DeathAdder include cele mai populare mouse-uri de gaming dezvoltate de Razer, fiind alegerea jucătorilor profesioniști la nivel global. DeathAdder V3 Pro, propune o formă ușor modificată, noul design incluzând caneluri confortabile care asigură un suport îmbunătățit pentru mâini și o priză mai precisă, asigurând un grad sporit de confort și de control. Pentru a oferi o experiență de utilizare superioară, rotița de scroll, butoanele și suportul palmei au fost elevate. Îmbunătățit pe faza feedback-ului primit de la cei mai buni jucători profesioniști din lume, popularul mouse care se bucură de un design ergonomic cu o estetică minimalistă este disponibil acum pe negru și pe alb, cu o greutate de 63, respectiv 64 de grame.

“De la lansarea lui, Razer a colaborat cu jucători profesioniști din întreaga lume pentru a transforma DeathAdder într-un mouse formidabil, ideal pentru competiții", a declarat Flo Gutierrez, Directorul Global al diviziei Esports în cadrul Razer. “DeathAdder V3 Pro, este cel mai avansat mouse DeathAdder de până acum, cu un design ergonomic îmbunătățit și o greutate deosebit de mică, onorând deviza Razer de a oferi un avantaj nedrept.”

La fel de fiabil ca modelele anterioare deja familiare, noul DeathAdder V3 Pro este cu mai bine de 25% mai ușor decât predecesorul său, având o durată de funcționare pe baterie de până la 90 de ore și un proces de încărcare rapid prin portul USB Type C, folosind cablul Razer Speedflex inclus.

Cele mai avansate tehnologii din clasa lui, focusate pe performanța de top

DeathAdder V3 Pro se bazează pe senzorul optic Razer Focus Pro 30K care oferă o acuratețe a rezoluției de 99.8%. Acest nou senzor avansat folosește mai multe funcții AI precum Smart Tracking, Motion Sync sau Asymmetric Cut-off, asigurând performanțe de top și în cele mai solicitante situații. Noul DeathAdder V3 Pro este echipat cu Razer Optical Mouse Switches Gen- 3, care garantează că nu vor exista probleme de dublu-clic neintenționat sau debounce delay. Deosebit de rapid și de fiabil, aceste switch-uri optice sunt certificate până la 90 de milioane de acționări.

Echipat cu tehnologia wireless proprietară Razer, HyperSpeed Wireless, care este cu 25% mai rapidă decât alte tehnologii wireless, DeathAdder V3 Pro este compatibil și cu noua tehnologie de HyperPolling Wireless dezvoltat de companie. Nativ, DeathAdder V3 Pro are un polling rate de 1000 Hz, la intervale de polling de 1ms. Prin folosirea Razer HyperPolling Wireless Dongle, noul DeathAdder V3 Pro atinge intervale de polling de 0.25ms, o frecvență de 4x mai mare decât valoarea standard. Prin combinarea acestor două tehnologii jucătorii vor avea parte de o precizie de neegalat și cea mai mică latență de acționare a butoanelor posibilă prin conexiune wireless, având performanțe superioare în jocurile în care fiecare milisecundă contează.

Razer DeathAdder V3 Pro este culminarea inovațiilor făcute de Razer în domeniul gaming-ului și a tehnologiilor de mouse, combinând ergonomia testată de jucători profesioniști, cel mai bun senzor din clasa lui, Optical Mouse Switches Gen-3 și cea mai avansată tehnologie wireless, într- un mouse cu o greutate deosebit de redusă.

HyperPolling Wireless Dongle

Lansat pe 22 iulie, Razer HyperPolling Wireless Dongle este primul dongle de mouse wireless capabil să atingă un polling rate real de 4000Hz. Conceput pentru jocurile competitive care necesită un grad sporit de precizie și viteză ultra rapidă, jucătorii se pot bucura de o experiență wireless superioară prin acest upgrade ideal pentru cele mai noi mouse-uri Razer.

Instalat pe birou, pentru a asigura un semnal wireless neobstrucționat, HyperPolling Wireless Dongle este capabil să schimbe în mod automat între diferitele rate de polling pentru o experiență de gaming competitiv mai convenabil. Compatibil atât cu DeathAdder V3 Pro, cât și cu Viper V2 Pro, dar și cu viitoarele modele ce vor fi lansate de companie, HyperPolling Wireless Dongle este gestionat prin Razer Synapse, care permite crearea de profiluri de utilizator bazate pe diferite setări de performanță.

DESPRE RAZER DEATHADDER V3 PRO

  • Design ergonomic îmbunătățit cu greutate redusă pentru confort maxim pe durata sesiunilor de utilizare prelungite
  • Senzor optic Focus Pro 30K
  • Compatibilitate cu o varietate mare de suprafețe (senzorul funcționează pe o sticlă de grosime de minim 2mm)
  • Razer™ Optical Mouse Switches Gen-3 garantate până la 90 de milioane de acționări
  • Cu HyperPolling Wireless Dongle se poate atinge un polling rate 4000 Hz (comercializat separat)
  • Cinci butoane programabile individual și un buton dedicat DPI
  • Durata de funcționare pe baterie de până la 90 de ore
  • Încărcare prin USB Type C și cablu Speedflex pentru o experiență lină
  • Greutate: 63 grame pentru modelul negru și 64 grame pentru modelul alb (fără cablu)
  • Dimensiuni aproximative: 68 mm (lățime) x 44mm (înălțime) x 128mm (Lungime)

Leave a Reply