Philips lansează noua generație de monitoare Momentum Designed for Xbox cu HDMI 2.1

Scena gaming-ului s-a schimbat dramatic anul trecut odată cu implementarea HDMI 2.1, o nouă versiune care permite o gamă de rezoluții video și rate de refresh mai mari, inclusiv 4K la 120Hz, oferind o experiență unică pentru jucătorii de pe consolă.

Monitoarele de gaming Philips Momentum Designed for Xbox sunt proiectate pentru a oferi o experiență superioară jucătorilor de pe consolele de nouă generație, prin includerea noului HDMI 2.1. Această tehnologie oferă gamerilor un gameplay mai fluid și permite jocurilor de pe consolă să atingă o rezoluție 4K și un refresh rate de 120 Hz. Portofoliul de monitoare de gaming Philips s-a extins cu două noi modele “Designed for Xbox” 329M1RV (31,5 inci /80 cm diag.) și 279M1RV (27 inci / 68,5 cm diag.).

Adevăratul potențial al noilor generatii de console

Aceste noi monitoare de ultimă generație îndeplinesc noile standarde ale celor mai performante console Xbox și vin în întâmpinarea nevoilor gamerilor de o experiență vizuala mai plăcută si mai fluidă folosind conexiunea HDMI 2.1. Rata de refresh mai rapidă asigură un avantaj considerabil în fața inamicilor: mișcările sunt mai fluide și mai clare, permițând o țintire mai ușoară. Acest lucru contribuie, împreună cu latență scăzută și răspunsul rapid al pixelilor, la o experiențe de gaming mult mai realistă: un mare avantaj în cazul jocurilor care necesită reflexe rapide.

Philips Momentum 329M1RV beneficiază de certificarea VESA DisplayHDR 400, care oferă o îmbunătățire semnificativă față de afișajele SDR, având o luminozitate mai mare, un contrast mai bun și culori uimitoare. Iar Philips Momentum 279M1RV este certificat VESA Display HDR 600 cu luminanță maximă și o gamă de culori crescută pentru o redare realistă a imaginilor din jocuri și filme. Această experiență de gaming fluidă, fără efectul de screen tearing, este asigurată și de tehnologia AMD FreeSync Premium în cazul lui Philips Momentum 329M1RV.

Gaming fără limitări și calitate superioară a imaginii

Gaming-ul nu trebuie sa fie limitat la o anumită platformă, de aceea aceste două noi monitoare sunt o alegere excelentă atât pentru consolele de nouă generație cat și pentru PC, iar Philips Momentum 279M1RV oferă tuturor jucătorilor, indiferent de platforma pe care o folosesc, cele mai bune imagini 4K.

Philips Momentum 279M1RV dispune de un panou Nano IPS, care oferă o culori realiste și un unghi larg de vizualizare având o acoperire de până la 98% a spațiului cromatic DCI-P3. Acest lucru îl face un candidat excelent atât pentru gaming cât și pentru productivitate. Acest model dispune și de USB-C, compatibilitate G-SYNC, ceea ce înseamnă că monitorul sincronizează rata de refresh cu imaginile oferite de placa video pentru o experiență de joc mai fluidă, asigurând imagini frumoase și un avantaj în jocurile competitive.

 

Mai performant și mai atrăgător

Monitoarele Momentum ies în evidență printr-un design elegant și materiale premium, lucru ce le-a adus premiul Red Dot Design Award 2020. Atât modelul 329M1RV, cât și 279M1RV beneficiază de un support solid cu un design modern care se integrează cu ușurință în orice setup de gaming. Suportul beneficiază de posibilitatea de reglare pe înălțime, înclinare, rotire și este prevăzut un canal special pentru managementul cablurilor. Cele două modele sunt echipate cu Ambiglow, tehnologia Philips care adaugă o nouă dimensiune experienței de vizionare prin proiectarea unui halou de lumină pe peretele din spatele monitorulul care dă impresia unei imagini care părăsește marginile ecranului.

Imersiunea merge mai departe datorită tehnologiei DTS Sound, care permite o experiență de sunet surround virtuală, completă cu bas bogat, funcție de îmbunătățire a dialogului și un sunet puternic fără distorsiuni

Philips 329M1RV și 279M1RV vor fi disponibile din noiembrie 2021 la prețul recomandat de 5440 lei pentru modelul de 32 inci, respectiv 4945 lei pentru modelul de 27 inci.

Leave a Reply