PHILIPS MONITORS primește distincția INNOVATION AWARDS pentru monitorul Momentum Designed for Xbox

Philips Monitors a primit distincția CES 2022 Innovation Awards pentru Philips Momentum 559M1RYV, monitorul de 55 inci conceput special pentru consola Xbox. CES Innovation Awards din acest an a primit un număr record de peste 1800 de înscrieri. Anunțul a fost făcut înainte de CES 2022, cel mai important eveniment de tehnologie din lume, ce va avea loc în perioada 5-8 ianuarie în Las Vegas și în mediul online.

CES Innovation Awards, eveniment deținut și produs de Technology Association (CTA), este o competiție anuală care onorează design-ul și inovația în 27 de categorii de produse tehnologice de larg consum. Produsele cu cel mai mare rating primesc distincția „Cea mai bună inovație”. Juriul este format din experți ai industriei, inclusiv membri ai presei, designeri, ingineri și nu numai, care au analizat propunerile luând în considerare inovația, funcționalitațea, estetica și design-ul.

Monitorul de gaming Philips Momentum Designed for Xbox (559M1RYV) este conceput pentru a oferi experiența next-gen pentru fanii consolei Xbox, stabilind un nou standard în cazul monitoarele de gaming pentru consolele de nouă generație. Tehnologia HDMI 2.1 permite gaming-ul next-gen cu rezoluție 4K, o rată de refresh de 120 Hz, suport HDR cu DisplayHDR 1000 și un timp de răspuns scăzut pentru performanțe excelente în timpul sesiunilor de gaming. Monitorul de 55 inci include un soundbar conceput special de inginerii de la Bowers & Wilkins, o companie britanică de difuzoare recunoscută la nivel global pentru designul său inovator și ingineria sunetului, care va completa experiența de gaming.

Philips Momentum Designed for Xbox (559M1RYV)

„Suntem foarte mândri și recunoscători că am fost numiți CES Innovation Awards Honoree în categoria de gaming”, a declarat Stefan Sommer, Director of Marketing & Business Management Europe în cadrul MMD. „Philips Momentum 559M1RYV consolidează poziția noastră de lider ce oferă gamerilor de consolă cea mai fluidă și mai captivantă experiență de gaming posibilă pe consolele next-gen.”

Philips Momentum Designed for Xbox (559M1RYV)

Mai multe informații despre Premiile CES 2022 Innovation Awards pot fi găsite pe CES.tech/innovation. Produsele câștigătoare vor fi prezentate în Innovation Awards Showcase la CES 2022, iar mai multe detalii vor fi dezvăluite în ianuarie 2022.

Philips Momentum Designed for Xbox (559M1RYV)

Deținut și produs de CTA, CES 2022, va reuni industria tehnologiei atât în format fizic, cât și digital, oferind publicului acces la noutăți de la brand-urile consacrate și de startup-uri.

Leave a Reply