realme 8i este disponibil în România

București, România – Noiembrie 2021 realme, producătorul de smartphone-uri şi produse AIoT cu una dintre cele mai rapide ascensiuni de pe piața globală, anunță disponibilitatea în România a modelului realme 8i, redefinind experiența “ultra smooth” pe un telefon mobil. realme continuă să dezvolte şi să inoveze pentru a ajuta cât mai mulți tineri să se bucure de cea mai avansată tehnologie. Vorbim aici de dotări premium pe telefoane accesibile, precum camera de 108MP de pe modelul realme 8 Pro, primul procesor G96 din lume folosit pe realme 7 sau încărcarea ultra rapidă de 65W disponibilă prima oară pe seria 7 Pro. Prin lansarea modelului realme 8i, compania aduce clienţilor săi un telefon cu ecran la 120Hz într-un segment de preț foarte accesibil. 

realme 8i este un nou model gândit să ofere într-un pachet atrăgător, numeroase funcții utile tinerilor. Echipat cu un procesor rapid MediaTek Helio G96, un ecran “ultra smooth” de 120Hz și o memorie RAM ce poate atinge 5GB capacitate prin intermediul virtualizării, noul model este soluția ideală pentru pasionatul de multimedia și gaming. 

realme 8i este disponibil în România

Ca şi procesare, realme 8i folosește modelul Helio G96, un procesor octa-core ce oferă două nuclee Cortex A75 pentru performanță și șase nuclee Cortex A55 pentru un consum redus de energie. Procesorul Helio G96 este, de asemenea, un procesor pe care realme și MediaTek l-au supravegheat și l-au lansat împreună. realme a desemnat 7 ingineri seniori pentru a ghida întregul proces, unde pe parcursul a 106 zile, au optimizat tehnic 3 caracteristici majore de performanță, făcând din realme G96 singurul cip din seria G9 care poate alimenta afișaje de 120 Hz. Totodată, realme 8i integrează primul ecran care poate atinge o luminozitate minima de 1 nit, afișând un negru intens.  

realme 8i este disponibil în România

Echipat cu 5GB memorie RAM virtuală, realme folosește din plin acest artificiu tehnologic pentru a oferi utilizatorilor suficientă memorie la un preț cât mai mic. Această tehnologie a fost adaptată de la calculatoare la telefoane pentru a fluidiza funcţionarea telefonului, astfel încât aplicațiile se deschid mai repede, iar procesele din background sunt mai rapide. 

Ecranul care echipează telefonul realme 8i măsoară 6.6 inch diagonală și oferă un raport corp-ecran de 90.8%. Rezoluția de 1080 x 2412 pixeli oferă o densitate de 400 ppi, oferind imagini clare și o luminozitate ridicată de 600nits. Marele avantaj pe care acest ecran îl oferă este rata de refresh de 120Hz, ideală pentru gaming, dar și la o utilizare mai puțin solicitantă. 

Camerele foto instalate pe noul model oferă imagini clare în toate condițiile, indiferent că este vorba despre fotografie de tip macro sau portrete. Camera principală de 50MP cu f/1.8 și lentilă wide de 26mm va fi răspunzătoare pentru majoritatea fotografiilor, iar celelalte două camere de 2MP fiecare sunt folosite pentru Macro și profunzime. În schimb, camera frontală este echipată cu un senzor generos de 16MP pentru selfie-uri reușite alături de prieteni. 

realme 8i nu oferă doar o experiență fluidă ci și o autonomie ridicată pentru a susține orele întregi de activitate. Cu 5000mAh la bord, bateria a fost optimizată pentru performanțe maxime, iar cu o singură încărcare poate oferi 40 de ore consecutive de convorbiri, 1200 de melodii redate sau vizionarea a 18 filme. De asemenea, încărcarea este foarte rapidă fiind folosit un alimentator de 18W. 

realme 8i este disponibil la eMAG în varianta de 4GB RAM și 64GB memorie la un preţ de 949,99 Lei. 

realme anunță și modelul C11 – o soluție extrem de accesibilă

Seria C de la realme s-a remarcat încă de la început prin prețul foarte mic. Oferind strictul necesar pentru o experiență plăcută, seria C a fost imediat pe placul tinerilor. realme extinde această serie cu modelul C11, un telefon cu ecran de 6.5 inch și rezoluție 720 x 1560 pixeli, echipat cu un procesor octa core Helio G35 la 1.8GHz. Noul terminal oferă din start un spațiu mare de vizionare datorită ecranului generos, dar și fluiditate în rularea aplicațiilor datorita platformei moderne.  

realme C11 dispune de o memorie de 32GB ce poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD, camera de 8MP cu filmare Full HD, baterie generoasă de 5000mAh cu o autonomie formidabilă, Bluetooth 5.0, GPS, jack pentru căști și folosește Android 10. 

C11 este un terminal accesibil ce va fi disponibil la un preţ de 499 RON pentru varianta de 2 GB RAM si 32 GB stocare. 

Leave a Reply