Philips Monitors prezintă noua serie de monitoare M5000 pentru o experiență de gaming mai imersivă ca niciodată

Gamerii evoluează, iar odată cu ei și jocurile pe care le joacă. Gaming-ul rămâne o activitate preferată după muncă, dar orizonturile multor jucători se extind și către jocurile pe consolă de nouă generație. Pentru a satisface aceste cerințe, noua serie de monitoare Philips M5000 aduce intensitate și detalii gameplay-ului, indiferent de titlu: Philips 27M1N5200PA oferă o experiență de gameplay rapidă pentru esports cu un Full HD Fast IPS de 27 inci (68,5 cm), în timp ce Philips 32M1N5800A oferă o calitate optimă a imaginii datorită ecranului său IPS 4K UHD de 31,5 inci (80 cm).

Rată de refresh ultra-rapidă pentru pasionații de jocuri de acțiune

Modelul Philips 27M1N5200PA oferă o experiență de gaming intensă prin funcțiile sale de înaltă calitate, făcându-l perfect pentru jocurile competitive multiplayer. Gamerii competitivi au nevoie de monitoare rapide cu un timp de răspuns rapid. Monitorul vine cu o rată de refresh de 240 Hz, iar timpul de răspuns de 0,5 ms MPRT oferă imagini clare indiferent de intensitatea acțiunii de pe ecran. Pentru a obține pe deplin un joc fără efectele deranjante de screen tearing şi stuttering, cu latență scăzută, acest monitor dispune și de tehnologia FreeSync Premium ce oferă un input lag redus ce îmbunătățește și mai mult experiența de joc.

Panoul IPS rapid Full HD cu care este echipat Philips 27M1N5200PA oferă imagini clare și detaliate cu o acuratețe ridicată a culorilor. „Performanța este obiectivul nostru principal atunci când dezvoltăm oricare dintre monitoarele noastre de gaming. Un monitor performant face diferențe în experiența de gaming, oferind utilizatorilor avantajul competitiv de care au nevoie pentru a-si etala abilitățile. Acest monitor este ideal pentru jocurile competitive, datorită panoului său Fast-IPS care are o rată de refresh ultra-înaltă de 240Hz, un timp de răspuns de 1 ms GtG, unghiuri de vizualizare excelente și 400 niți de luminozitate”, a precizat Cesar Acosta, Gaming Product. Manager la MMD Monitors & Display.

4K, 144Hz și HDMI2.1 pentru orice provocare

Philips 32M1N5800A este un monitor hibrid, future-proof, de gaming. Acest model vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor de pe PC cât și celor care se joacă pe consolele de ultimă generație, oferind o conectivitate ce include noul standard HDMI 2.1. Gamerii pot alege fie să joace jocuri intense pentru PC, bucurându-se de toate beneficiile ratei de refresh de 144 Hz, fie să profite la maximum de cele mai noi jocuri de pe consolele de ultimă generație la o rezoluție 4K și rată de refresh de 120 Hz. Experiența de gaming este întotdeauna una fluidă datorită timpului de răspuns de doar 1 ms (GtG) și tehnologiei Adaptive Sync.

Modelul 32M1N5800A oferă imagini clare cu culori bogate datorită tehnologiei Ultra Wide-Color și rezoluție 4K UHD (3840×2160) și tehnologia Ultra Wide-Color pentru ca imaginile și conținutul media să prindă viață. Acest model este, de asemenea, certificat DisplayHDR 400 VESA.

Setup-uri îngrijite și ergonomice

Philips 32M1N5800A dispune de tehnologia MultiView ce înlesnește o conexiune video duală activă, ideală chiar și pentru cele mai complexe task-uri împărțite pe multiple dispozitive. Ambele modele au un design fără ramă pe 3 laturi și SmartErgoBase, un suport metalic ergonomic care permite gestionarea inteligentă a cablurilor, esențială pentru un setup cu un aspect îngrijit.

Confortul gamerilor nu a fost uitat. Acest suport de monitor permite ajustări ergonomice precum ajustare pe înălțime, rotire, înclinare și pivotare pentru a-i ajuta pe gameri să păstreze o postură corectă de-a lungul orelor lungi petrecute în jocurile favorite. Mai mult decât atât, tehnologiile LowBlue și Flicker-free sunt și ele prezente pentru a avea grijă de sănătatea ochilor gamerilor.

„Profilul gamerului clasic s-a schimbat. Am învățat de la utilizatorii care au ales Philips Monitors că, pe lângă cea mai înaltă performanță în gaming, funcționalitățile care sporesc productivitatea la biroul de acasă sunt din ce în ce mai relevante. De aceea, aceste două noi monitoare beneficiază de cea mai nouă tehnologie și un plus de confort, având un hub USB încorporat, difuzoare și multe altele, atât pentru productivitate, cât și pentru divertisment”, a concluzionat Cesar Acosta.

Având în vedere preocupările de igienă actuale, 32M1N5800A dispune și de o suprafață certificată SIAA cu tratament antibacterian, care reduce aderența și creșterea bacteriilor pe carcasa monitorului, oferind o protecție suplimentară celor ce folosesc monitorul într-un mediu deschis.

Preț si disponibilitate

Philips 27M1N5200PA este deja disponibil la un preț recomandat de 2074 lei în timp ce Philips 32M1N5800A este disponibil din martie 2022 la un preț recomandat de 4450 lei.

Leave a Reply