Razer lansează Huntsman Mini Analog, prima tastatură 60% cu switch-uri analogice

ALERTĂ MEDIA: RAZER ADUCE SWITCH-URILE ANALOGICE PE TASTATURI COMPACTE PRIN RAZER HUNTSMAN MINI ANALOG

Prima tastatură de tip 60% cu switch-uri Razer Analog Optical Switches este disponibilă acum.

Razer a anunțat astăzi noua Huntsman Mini Analog, prima tastatură compactă cu layout de tip 60% ce dispune de switch-urile optice analogice dezvoltate de Razer. Astfel, jucătorii pot beneficia de un nivel avansat de precizie, performanță și control într-un produs mic și portabil.

Fiind echipată cu switch-uri optice analogice Razer, noua Huntsman Mini Analog oferă un grad mai fin de control în jocuri, dispunând de funcții precum posibilitatea de a predefini sensibilitatea analogică a tastelor sau atribuirea a două funcții unei singure taste. Astfel, utilizatorii se pot bucura de un control precis al accelerației sau direcției în jocurile de curse, sau pot atribui două funcții unei singure taste în funcție de gradul de apăsare al acesteia. Astfel, există posibilitatea de a comuta din mers obișnuit în sprint fără a apăsa un alt buton în jocurile FPS.

Pentru o durabilitate maximă, Huntsman Mini Analog folosește taste Doubleshot PBT, ce oferă un finisaj texturat rezistent, păstrându-și aspectul chiar și după o utilizare îndelungată. Construcția de aluminiu sporește și mai mult durabilitatea tastaturii, în timp ce cablul Type-C detașabil garantează o portabilitate facilă.

Huntsman Mini Analog este prima tastatură de tip 60% de pe piață care dispune de Razer Analog Optical Switches și este ideală pentru jucătorii ce participă la sesiuni LAN, pentru fanii setup-urilor de gaming minimaliste, dar și pentru cei care doresc să economisească spațiu fără a pierde controlul fin și precizia de top, aspecte importante pentru jocurile de astăzi.

Pentru mai multe informații, vizitați acest link.

Noua tastatură Huntsman Mini Analog le oferă precizie și portabilitate utilizatorilor care au nevoie de o tastatură compactă și de controlul fin oferit de Razer Analog Optical Switches.

Leave a Reply