Preia controlul tuturor monitoarelor și perifericelor AGON by AOC cu noul G-menu

București, 10 octombrie 2022 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din lume, prezintă noua suită software G-Menu pentru gestionarea tuturor perifericelor AGON by AOC, de la monitoare la tastaturi, mouse, căști și mouse pad-uri.

Portofoliul pentru gaming AGON by AOC, renumit pentru monitoarele sale premiate, a fost extins în ultimii ani cu o varietate de periferice pentru jocuri video. Accesoriile de gaming AOC au fost lăudate pentru durabilitate, calitate, accesibilitate, specificații de nivel înalt, precum și pentru sincronizarea RGB între dispositive.

Acest tip de ecosistem cuprinzător, cu monitoare și numeroase accesorii, a necesitat un software cu ajutorul căruia să se poată controla și personaliza toate setările în același timp. Pentru tastaturi și mouse-uri, aceasta înseamnă personalizarea tastelor și butoanelor, ajustarea sensibilității, cum ar fi rata de repetare, rata de interogare sau nivelul DPI, iar pentru căști înseamnă gestionarea setărilor audio, inclusiv a sunetului surround. Setările Light FX și sincronizarea luminilor pentru monitor, tastatură, mouse, mouse pad și căști pot fi, de asemenea, gestionate datorită G-Menu.

Acum, software-ul G-Menu permite aceleași opțiuni de configurare ca și setările de afișare pe ecran ale monitorului, cu un singur clic. Monitoarele care vin cu Light FX de la AOC pot fi personalizate cu iluminare RGB, iar cea mai nouă actualizare a G-Menu permite utilizatorilor să previzualizeze mai întâi efectele RGB în software înainte de a le implementa pe dispozitive (monitor, tastatură etc.). În plus, G-Menu permite sincronizarea culorilor și temelor (Light FX Sync) între produse, astfel încât monitorul, și accesoriile, cum ar fi mouse-urile de gaming, mouse pad-urile sau tastaturile, vor avea același model de iluminare RGB și aceleași culori.

Astăzi, gamerii își admiră eroii și vor să le calce pe urme. Astfel, perifericele sunt achiziționate pe baza inspirației oferite de streamer-ul sau de jucătorul lor preferat de esports. Cu ajutorul G-Menu pot fi create, salvate și chiar partajate noi profiluri de utilizator pentru diferite genuri și jocuri. În interiorul secțiunii “Discover” a aplicației G-Menu, utilizatorii pot vizualiza descrierile, dar și produsele compatibile cu un anumit profil de utilizator, pe care pot alege apoi să îl copieze pe propriile dispozitive. Potrivirea setărilor DPI ale unui mouse de gaming sau replicarea setărilor de culoare și de reacție ale unui monitor de la unul dintre idolii comunității de gaming, cu G-Menu este suficient un singur click.

Noul G-Menu permite o gamă largă de personalizări:

  • Pentru mouși și tastaturi există un grad mare de libertate pentru a atribui diverse funcții butoanelor și tastelor. Acest lucru permite utilizatorilor să atribuie sarcini precum control multimedia sau sarcini legate de navigarea pe internet, cum ar fi reîmprospătarea unei pagini, deschiderea paginii de pornire, căutarea și altele. De asemenea, funcțiile de bază ale sistemului de operare, cum ar fi tăierea, copiatul, lipirea sau deschiderea și salvarea documentelor, pot fi și ele atribuite unor taste sau butoane. Acest tip de personalizare ridicată poate fi cu adevărat utilă fie în jocuri, fie în orice sarcină de zi cu zi.
  • Gestionarea macrocomenzilor este la fel de crucială în anumite jocuri, în care acțiunea se desfășoară atât de rapid încât utilizatorul trebuie să apese simultan mai multe taste sau butoane. Aici intră în joc macro-urile. Chiar dacă jocul sau aplicația nu le suportă, datorită G-Menu, utilizatorii pot crea și gestiona aceste macrocomenzi, ceea ce înseamnă că acestea sunt activate doar într-un anumit joc, de exemplu.

G-Menu este disponibil aici: https://eu.aoc.com/en/gaming/news/control-and-convenience-introducing-aoc-g-menu

Leave a Reply