Philips Sound lansează noi căști pentru orice ocazie

TP Vision introduce noi versiuni ale căștilor over-ear Philips Fidelio ANC și ale căștilor TWS ANC premium, odată cu lansarea modelelor L4 și T2. De asemenea, extinde seria Go Series cu modelele A5508 și A5608. O noutate în acest an este introducerea primelor căști Philips N7808 pentru somn, dezvoltate în parteneriat cu Kokoon, cercetători în domeniul somnului.

Fidelio L4 devine și mai bun

Fidelio L4 devine și mai bun

Căștile L4 continuă filozofia Fidelio de a oferi o combinație convingătoare de performanță audio înaltă, durată lungă de viață a bateriei, anulare activă a zgomotului, și un confort excelent, toate acestea fiind prezentate în cea mai bună construcție și finisaj premium.

Modelul L4 folosește un driver de 40 mm dezvoltat în regim propriu care are acum un strat de grafen pentru a adăuga rigiditate suplimentară, fără a afecta greutatea și pentru a oferi o distorsiune mai mică a sunetului in zona de frecvențe medii și înalte.

Cea mai nouă versiune de Bluetooth 5.3 garantează o conexiune ultra fiabilă și eficientă din punct de vedere energetic între dispozitive cu difuzare Auracast și audio LE (Low Energy). Includerea codecurilor LC3 și LDAC asigură faptul că L4 poate oferi un sunet wireless de cea mai înaltă calitate, funcția Hi-Res Audio este disponibilă și prin intermediul cablului mini-jack de 3,5 mm furnizat sau prin USB-C.

T2 redefinește experiența TWS ANC

Căștile Philips Fidelio T2 au dimensiuni reduse cu 20%, iar carcasa de încărcare este cu 40% mai mică decât cea a modelului original T1.

Performanța audio este îmbunătățită datorită design-ului avansat cu două căi al noului driver dinamic de 9,2 mm, acoperit cu grafen și a unui driver eficient cu armătură balansată și de dimensiuni mici.

Sunetul Hi-Res și o conexiune ultra fiabilă sunt garantate de adoptarea celei mai recente versiuni de Bluetooth 5.3 și de suportul pentru Google Fast Pair, LE audio și a codecului LC3. De asemenea, modelul T2 dispune de codecul LDAC pentru a asigura redarea muzicii la cea mai înaltă calitate.

Gama sport GO

TP Vision extinde gama de căști GO Sports cu două noi modele care aduc un plus de plăcere stilului de viață activ sau antrenamentelor sportivilor, datorită combinației de confort, robustețe, rezistență la apă și sunet excelent în mișcare.

Perechea A5508 TWS dispune de un driver de 8 mm acoperit cu grafen care asigură o calitate excelentă a sunetului și distorsiune redusă a acestuia.

Modelul A5608 adoptă cea mai recentă tehnologie open ear, cu conductivitate osoasă, ce oferă utilizatorilor un sunet excelent și siguranța suplimentară de a putea auzi imediat sunetul ambiental. Pentru extra siguranță, A5608 are încorporată o lumină LED în banda pentru gât.

Cele două modele utilizează Bluetooth 5.3 alături de codecul LC3 ce asigură o calitate audio superioară și eficiență energetică. Conectarea la mai multe dispozitive este de asemenea posibilă.

Căști pentru dormit

N7808 este prima pereche de căști Philips pentru dormit dezvoltată împreună cu Kokoon. Această pereche este soluția ideală pentru a-i ajuta pe cei cu un somn agitat să adoarmă mai ușor și pentru a-i proteja de zgomotele din exterior.

Componentele electronice principale nu mai sunt încorporate în cască și au fost încapsulate într-o incintă care se află poziționată în zona din spatele a capului în așa fel încât să nu fie simțită atunci când utilizatorul stă întins. Driverele cu armătură dublă permit căștilor să aibă un profil de doar 6 mm spre deosebire de corpul obișnuit de peste 20 mm al majorității căștilor, fiind în acest fel mai ușor de ținut noaptea în ureche. Senzorii din interiorul căștilor monitorizează tipul de somn și adaptează volumul sunetului în așa fel încât acesta se diminuează treptat în timp ce utilizatorul adoarme.

N7808 funcționează împreună cu aplicația Kokoon pentru a îmbunătăți înțelegerea și gestionarea somnului, care este monitorizat în permanență prin intermediul accelerometrelor și al unui mic monitor optic al ritmului cardiac aflat în interiorul căștii. Senzorul funcționează prin strălucirea luminii în piele și prin măsurarea modului în care lumina este împrăștiată de fluxul sanguin al corpului. Informațiile adunate pot ajuta utilizatorii să înțeleagă mai bine ce se întâmplă în decursul nopții pentru a putea îmbunătăți calitatea somnului.

Leave a Reply