Synology anunță disponibilitatea modelului DS223, un NAS accesibil cu 2 bay-uri

București, România — 8 februarie 2023 — Synology a anunțat astăzi disponibilitatea modelului DiskStation DS223 cu 2 bay-uri, cel mai recent model dedicat utilizării acasă sau în birourile mici. Noul NAS oferă un design simplu şi modern, un procesor puternic cu patru nuclee și rulează sistemul de operare DSM.

Synology anunță disponibilitatea modelului DS223,  un NAS accesibil cu 2 bay-uri

Prin intermediul sistemului său de operare versatil, DS223 oferă o serie completă de soluții intuitive de gestionare a datelor.

“Pe măsură ce cantitatea de date pe care fiecare dintre noi o generează zilnic continuă să crească într-un ritm fără precedent, nevoia de gestionare eficientă a fișierelor nu a fost niciodată mai mare”, a declarat Michael Wang, Product Manager la Synology. “DS223 este soluția perfectă pentru utilizatorii casnici care doresc să își gestioneze datele într-un mod inteligent, cu ajutorul unei platforme centralizate și cuprinzătoare, care depășește capabilitățile unei stocări de bază.”

Cloud privat pentru organizarea și partajarea ușoară a datelor

Synology DS223 permite utilizatorilor să reunească fișiere din diverse surse în propriul cloud privat, ceea ce face ca datele lor să fie ușor accesibile și ușor de gestionat de pe orice dispozitiv. Cu opţiunea de a avea până la 36 TB de stocare brută 1 , noul NAS oferă suficient spațiu pentru a stoca toate fişierele într-o singură locație sigură.

Proiectat special pentru fișiere multimedia, Synology Photos simplifică organizarea fotografiilor și le sortează în mod automat. Opțiunile de partajare securizată va ajută să vă bucurați de amintirile digitale cu familia și prietenii, în timp ce suportul pentru formatele de fișiere RAW sprijină munca creativă profesională.

Opțiunea de a integra DS223 cu serviciile populare de stocare în cloud, inclusiv Google Drive, Dropbox și Microsoft OneDrive, permite utilizatorilor să sincronizeze fișiere către și din cloud, oferind centralizare și o adevărată proprietate a datelor.

Hub de backup pentru o protecție simplă și fiabilă a datelor

DS223 poate servi ca destinație pentru backup în timp real sau pot fi programate sesiuni de backup, protejând datele în mod eficient împotriva ransomware-ului sau al ștergerii accidentale. De asemenea, pentru dispozitivele mobile, utilizatorii vor beneficia de o protecție continuă configurând Synology Photos pentru a încărca automat fotografiile și videoclipurile în cloud-ul lor privat.

Copiile de rezervă și alte date stocate pe server sunt păstrate în siguranță datorită sistemului de fișiere Btrfs. Acesta se bazează pe o serie de tehnologii ce previn coruperea datelor și oferă utilizatorilor posibilitatea de a restaura fișierele la o versiune anterioară, în cazul unor modificări accidentale sau rău intenționate.

Soluțiile de backup încorporate pentru DS223 oferă o protecție suplimentară. Întregul sistem (inclusiv datele, configurațiile și pachetele instalate) sau folder-ele partajate pot fi copiate de rezervă către o varietate de destinații. O protecție aproape continuă este disponibilă prin instantanee care pot fi replicate în altă parte și restaurate rapid.

Stație de supraveghere intuitivă pentru medii mai sigure

Cu Synology Surveillance Station, DS223 devine un sistem de management video complet, care stochează înregistrările la nivel local, oferind astfel o confidențialitate maximă. Suportul flexibil ONVIF și cele peste 8.300 de camere IP validate fac ca implementarea să fie simplă și ușor de adaptat la cerințele fiecărei locații.

Suportul multi-platformă asigură alerte prompte în cazul unor situații potențial periculoase, permițând utilizatorilor să acționeze rapid.

DS223 este disponibil începând de astăzi prin intermediul partenerilor și distribuitorilor Synology. Pentru informații detaliate, vă rugăm să vizitați pagina produsului.

Leave a Reply