Razer lansează Leviathan V2, soundbar pentru PC cu tehnologie THX și suport Bluetooth

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337) Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337)

Razer Leviathan V2 este noul soundbar destinat posesorilor de PC, și oferă o claritate audio de invidiat, ceea ce se traduce într-o experiență captivantă pentru toți utilizatorii de sisteme desktop. De asemenea, noul accesoriu este primul soundbar de gaming care oferă tehnologia THX® Spatial Audio, pentru un soundstage extins.

Echipat cu două difuzoare full-range, două radiatoare pasive, două tweetere și cu o unitate subwoofer separată ce proiectează sunetul în jos, Razer Leviathan V2 reușește să ofere atât frecvențe înalte foarte clare, cât și joase puternice și pline de impact, pentru a ridica experiența de divertisment digital la un nou nivel. Soundbar-ul cu multiple difuzoare, destinat utilizatorilor de PC, a fost conceput să ofere un sunet full-range de înaltă fidelitate, pentru un soundstage cât mai autentic. Astfel, Leviathan V2 asigură atât o claritate ridicată a dialogurilor din jocuri și filme, cât și bass-ul puternic atât de important în scenele de acțiune și în piesele muzicale.

Folosind tehnologie patentată, noul Razer Leviathan V2 include THX® Spatial Audio activat prin PC. În plus, soundbar-ul Razer Leviathan V2 include suport și pentru tehnologia Razer Chroma™ RGB cu 18 zone de iluminare, astfel ca utilizatorii să beneficieze de cea mai captivantă experiență, cu opțiuni de personalizare RGB și nenumărate efecte de iluminare.

Razer Leviathan V2 este echipat și cu tehnologia Bluetooth 5.2, oferindu-le utilizatorilor o conexiune stabilă și un mod simplu de a comuta între dispozitivele asociate cu soundbar-ul. Pe lângă design-ul compact, Razer Leviathan V2 dispune și de piciorușe detașabile, ceea ce le permite jucătorilor să ajusteze dispozitivul în unghiul perfect, sub monitor. Astfel, Leviathan V2 este accesoriul ideal pentru o experiență audio hi-fi pentru toate nevoile de divertisment digital, inclusiv pentru jocurile video.

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

Leave a Reply