Razer lansează Viper V2 Pro, un mouse wireless de 58g cu senzor și switch-uri noi

Cu o greutate de doar 58g, noul mouse de gaming, Razer Viper V2 Pro, intră pe scena sporturilor electronice echipat cu cea de a treia generație de switch-uri optice, dar și cu noul senzor optic Focus Pro cu 30K DPI

BUCUREȘTI, 10 mai 2022 – Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial a anunțat azi Viper V2 Pro, un mouse dedicat gamingului competitiv, cu greutate deosebit de redusă și echipat cu cele mai noi inovații tehnologice. Dezvoltat cu ajutorul jucătorilor profesioniști, noul Viper V2 Pro este cu 20% mai ușor decât Viper Ultimate și stabilește noi standarde de performanță. Generația nouă de switch-uri optice, durata de funcționare îmbunătățită și noul senzor optic Focus Pro 30K îmbunătățesc și mai mult mouse-ul care a atins deja statutul de legendă în lumea sporturilor electronice.

Mai rapid. Mai ușor. Cu adevărat letal.

“Am luat în considerare fiecare gram atunci când am conceput Viper V2 Pro, pentru a ne asigura că nu va fi afectată performanța de top”, a declarat Chris Mitchell, directorul diviziei de PC gaming din cadrul Razer. “Nu ne-am mulțumit doar să reducem greutatea. Atât jucătorii profesioniști, cât și comunitatea mai largă de jucători au avut un rol în dezvoltarea Viper V2 Pro, deoarece am luat în serios feedback-ul oferit pe toate planurile, de la cum putem îmbunătăți senzorul și switch-urile, până la proeminența butoanelor laterale.”

“Cred că acest mouse a fost construit pentru mine,” a declarat Jimmy “Marved” Nguyen, unul din jucătorii profesioniști de VALORANT din echipa OpTic Gaming. “Forma și greutatea se simt perfecte pentru mâna mea, de parcă ar fi o extensie naturală a corpului. Nu am mai întâlnit nimic care să fie măcar asemănător.”

În timp ce folosea prototipul celei mai noi iterații a mouse-ului Viper, Marved a stabilit un nou record pentru cele mai multe puncte în cadrul 2022 VALORANT Champions Tour (VCT) cu 35 de oponenți eliminați, fiind votat MVP-ul din marea finală. OpTic Gaming a ocupat locul întâi în cadrul turneului, incluzând noul mouse Viper în istoria VALORANT încă dinaintea debutului oficial.

Cea mai înaltă performanță, la vârful degetelor tale
Noul senzor optic Focus Pro 30K dezvoltat de Razer își face debutul cu ocazia lansării mouse- ului Viper V2 Pro, având o acuratețe a rezoluției de 99.8%. Noul senzor este echipat cu funcționalități de AI precum Smart Tracking, Motion Sync și Asymmetric Cut-off pentru a asigura performanța de top indiferent de situație. Funcția de Asymmetric Cut-off a fost îmbunătățită și oferă un control mult mai fin, cu 26 de niveluri de ajustare a înălțimii, spre deosebire de cele 3 niveluri oferite de versiunea anterioară. Această gamă mai largă de opțiuni le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și configura distanțele de lift-off și landing în funcție de stilul lor de joc.

Oferind un plus de feedback tactil și o fiabilitate mai mare ca oricând în ceea ce privește numărul de acționări ale butoanelor, Viper V2 Pro dispune de cea de-a treia generație a switch- urilor optice pentru mouse de la Razer, ceea ce garantează că nu vor exista probleme de dublu- clic neintenționat sau debounce delay. Noile switch-uri sunt garantate pentru până la 90 de milioane de acționări, crescând durata de funcționare a dispozitivului cu până la 25% față de switch-urile folosite în generația anterioară.

Pentru profesioniști

“Viper V2 Pro a fost conceput cu cei mai buni jucători din lume, cu scopul de a crea un produs revoluționar care să le îmbunătățească performanțele” a declarat Flo Gutierrez, directorul diviziei Global Esports în cadrul Razer. “Am acumulat feedback neprețuit din partea jucătorilor noștri pe parcursul întregului proces de dezvoltare. Astfel am auzit în repetate rânduri că cei mai importanți factori sunt greutatea, senzorul și switch-urile. Ne-am concentrat cel mai mult pe aceste trei aspecte și rezultatul vorbește de la sine: încercați noul mouse și nu veți mai vrea să-l lăsați din mână.”

Fiecare caracteristică a unui mouse de gaming contează pentru jucătorii profesioniști, inclusiv opțiunile de personalizare. Noul Viper V2 Pro poate fi încărcat prin USB-C și include un buton de ajustare a nivelului de DPI ce poate fi utilizat oricând, fără să fie nevoie ca utilizatorul să intre în aplicația de configurare. În pachet sunt incluse și benzi aderente suplimentare, tăiate pe forma părților laterale ale lui Viper V2 Pro, alături de un cablu de încărcare Razer Speedflex și de un prelungitor USB ce facilitează poziționarea dongle-ului HyperSpeed de 2.4GHz cât mai aproape de birou. Astfel, orice gamer beneficiază din start de toate condițiile pentru a avea succes, indiferent de modul în care dorește să se joace.

Mouse-ul wireless de gaming cu o greutate remarcabil de mică și performanțe nemaiîntâlnite, Razer Viper V2 Pro, este disponibil pe alb sau pe negru.

Mouseul Razer Viper V2 Pro este disponibil la pretul de 159 euro pe site-ul oficial si urmeaza sa intre in oferta magazinelor locale foarte curand.

Leave a Reply