realme confirmă lansarea in China pentru realme 11 Pro 5G, un smartphone cu un nou design remarcabil

București, România – 28 aprilie 2023 – Compania realme a anunțat oficial lansarea noului lor telefon, realme 11 Pro 5G, programată pentru 10 mai 2023, în China continentală. Această lansare include două variante ale telefonului – realme 11 Pro+ 5G și realme 11 Pro 5G, ambele fiind dotate cu un nou design creat de realme Design Studio și designerul Matteo Menotto – un fost designer de imprimeuri pentru Gucci.

Noul design al telefoanelor include un spate elegant din piele Litchi și o bandă subțire, asemănătoare unei dantele, care înconjoară modulul de cameră și se continuă până la partea de jos a telefonului. Designerul Matteo a declarat că inspirația pentru acest design provine din orașul său natal Milano, un oraș avangardist în moda. El a fost inspirat de momentul în care razele soarelui răsar și luminează arhitecturile clasice ale orașului, creând o nuanță auriu pal, similară cu noua variantă de culoare a telefonului – Sunrise Beige.

Realme 11 Pro 5G va fi disponibil în trei variații de culoare, inclusiv Oasis Green și Astral Black, pentru a oferi opțiuni variate clienților. În plus, împreună cu realme Design Studio, Matteo a adus pe seria realme 11 Pro 5G texturi, imprimeuri și calitatea măiestriei pe care de obicei le găsim la bunuri de lux. Astfel, pe lângă spatele din piele litchi, realme 11 Pro Series 5G utilizează o tehnică de cusătură 3D la nivel de contur și o textură 3D ţesută, inovatoare în industrie, pentru a crea o senzație unică și premium atunci când este ţinut în mână.

Această lansare va fi una foarte anticipată pentru iubitorii de telefoane mobile și pentru cei care doresc un design deosebit și performanțe superioare. Realme 11 Pro 5G promite să ofere o experiență unică și inovatoare pentru utilizatorii săi și se așteaptă să fie unul dintre cele mai populare telefoane mobile din 2023.

Leave a Reply