Riot Games anunță Santinelele Luminii (Sentinels of Light)

Riot Games anunță Santinelele Luminii (Sentinels of Light), un eveniment global care impactează universul epic al francizelor League of Legends și VALORANT, printr-un puzzle web: https://www.leagueoflegends.com/ro-ro/event/sentinels-of-light/.

Începând cu 8 iulie, jucătorii sunt invitați să exploreze noi experiențe în oricare dintre jocurile lor preferate League of Legends, League of Legends: Wild Rift, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics și VALORANT.

De asemenea, evenimentul va cuprinde oportunități pentru jucătorii din întreaga lume de a avea un impact în comunitățile lor locale prin intermediul Riot Games Social Impact Fund, al cărui ultim eveniment a strâns peste 7 milioane de dolari.

Sentinels of Light continuă epopeea în mai multe episoade, dupa ce a demarat în ianuarie cu revenirea lui Viego în video-ul Ruination. Posterul relevă protagoniști noi, ca Viego și Gwen care s-au lansat la începutul anului, dar și campionii considerați deja clasici în LOL- Lucian, Senna și Thresh. Figura enigmatică din partea de jos a posterului este prima imagine legată de viitorul campion “Lost Sentinel”, pe care Riot l-a anunțat încă din aprilie.

Leave a Reply