Testam mouse-ul de gaming Asus Rog Chakram Core

Asus Rog Chakram Core este un mouse de gaming excelent, dotat cu un senzor optic de 16000 dpi, 9 butoane, iluminare RGB si o serie de elemente care il fac personalizabil.

 

Butonul pentru DPI se afla pe sptalele mouse-ului iar  pe lateral un mini-joystick (Joystick-ul vine in mai multe marimi)  si 2 butoane customizabile. Un plus foarte mare din punctul meu de vedere este ca in cutie, mouse-ul vine si cu o greutate care se pune in carcasa lui. Acest lucru poate sa fie un advantaj daca sunteti ca mine si preferati un mouse mai greu pentru jocurile de tip FPS. Un alt avantaj este capacul de pe fata care se prinde prin magneti si daca vreti sa schimbati mai des greutatea mouse-ului nu trebuie sa va faceti griji ca se poate rupe plasticul.

La prima folosire, mouse-ului se simte foarte bine, se misca lint si fara intreruperi. Programul celor de la Asus, Armoury Crate-ul a detectat din prima mouse-ul si bineinteles ca am sincronizat iluminatul cu placa de baza si placa noastra video.

Pentru mai multe detalii si un review mai elaborat la acest mouse de la Asus Rog Chakram Core, gasiti pe canalul nostru de YouTube sau in clipul de mai jos:

 

 

Leave a Reply