Microfon Trust GXT258 Fyru

Trust GXT258 Fyru este un microfon extrem de bun, orientat in special pentru streaming. Acest lucru se datoreaza celor 4 moduri de captare a sunetului, mai exact Bidirectional, Cardioid, Stereo si Omnidirectional.

Ce se afla in cutie?

  • Cablu de 1.8m detasabil
  • Suport metalic

Microfonul Trust GXT 258 Fyru este de tip 4-in-1, adica este un microfon perfect pentru inregistrat, atat podcasturi cat si music track-uri. Este perfect pentru a inregistra clipuri pe Youtube sau penrtu a face live-uri pe Twitch si pentru sesiuni lungi alaturi de prieteni pe Discord sau TeamSpeak nici nu se pune problema.

Microfonul este ceva mai greut, are in total 1030 de grame, dar datorita monturii universale se poate pune pe un brat de microfon. Microfonul este facut in totalitate din material metalic, de aici si greutatea putin mai mare fata de celelalte microfoane de pe piata. Acesta are o sensivitate de -36 dB si frequency reponse de la 30 pana la 18000 Hz.

In partea de sus este amplasat un buton, de unde putem sa schimbam modul prin care microfonul preia sunetul. In fata avem o intrare pentru casti si 2 mixere pentru a ajusta volumul sunetului care intra si care iese in casti. Acesta optiunea poate sa fie foarte folositoare cand inregistram continut de tip podcast.

M-a surprins placut si faptul ca are led-uri ajustabile in 5 culori. Asta inseama un mic plus la design. Nu uitati led-uri nu aduc FPS-uri in plus in jocuri. 

Sunetul este curat, nu am ce sa zic de rau la acest microfon. L-am comparat cu un alt microfon de la Trust, Trust Emita Plus si eu personal as alege fara dar si poate microfonul Fyru. 

Pentru mai multe detalii si un review mai elaborat la acest microfon de la Trust GXT 258 Fyru, gasiti pe canalul nostru de YouTube sau in clipul de mai jos:

Leave a Reply