Monitor AOC CU34P2A – Review

Prietenii nostri de la AOC ne-au mai incantat cu inca un monitor, unul ceva mai mare de data aceasta si este vorba despre AOC CU34P2A de 34 de inch. Desi  monitorul nu face parte din categoria de gaming are 100 Hz refresh rate, 1 ms timp de raspuns si este curbat (1500R). Acesta este ultra-wide cu un ratio de 21:9, este Flickr Free si are o rezolutie de 3440×1440. Ca sa intram si mai mult in detalii acest monitor are un contrast dinamic de 50.000.000:1 si static de 3000:1. Luminozitatea este de 300 cd/mp, un swivel de -180/180 , reglaj pe inaltime si la acest monitor mai avem si 2 boxe stereo incorporate 2x3W.

Cu ce vine in cutie?

    • CD cu driveri + manualul de instructiuni
    • Cablu DisplayPort
    • Cablu HDMI
    • Cablu de alimentare
    • Stand si Picior.

Dupa ce am reusit sa butonam pentru cateva ore acest monitor, avem urmatoarele concluzii. In primul rand, are un design superb, are o curbura mult mai accentuata din cauza faptului ca este un monitor wide. Pe partea de editare foto-video acest monitor ne-a lasat masca, se vede totul superb, este incapator totul si sincer nu cred ca mai ai nevoie de un al doilea monitor. Culorile sunt asa cum trebuie si ca sa revin putin la faptul ca este wide, am putut foarte lejer sa lucram cu tot ce avem nevoie atat in lightroom cat si in premiere pro fara a fii nevoiti sa punem ceva in bara sau pur si simplu sa inchidem.

Stim, nu este un monitor de gaming, dar noi totusi l-am testat putin si in CSGO ca dupa atatea ore de munca mai merge sa mai dai un headshot sau sa faci un cluch ca sa mai creasca adrenalina in tine.  Fiind un joc de tip FPS, faptul ca monitorul are 100 de hz este un mare plus pentru pasionatii de gaming, asa ca avem un big up pe partea asta. 

Daca vreti sa aflati mai multe lucruri despre acest monitor, ca de exemplu mai multe detalii despre Flicker Free si sa vedeti si la ce teste am supus acest monitor, puteti sa o faceti pe canalul nostru de YouTube sau mai jos:

 

Leave a Reply