AGON by AOC extinde parteneriatul cu echipa FURIA Esports la nivel global

București, 19 iulie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT, extinde parteneriatul cu celebra organizațíe FURIA Esports. Această colaborare, care a început local în São Paulo la începuturile organizației, devine globală, reflectând creșterea dinamică și popularitatea echipei.

Istoria FURIA

Fondată în 2017, FURIA a devenit rapid o senzație globală în esports. Ajungând în semifinalele IEM Rio Major 2022, echipa a depășit toate așteptările. Acesta este cel mai bun rezultat al organizației într-un turneu Major până în prezent. Concurând în competiții de Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League, League of Legends, Valorant, PUBG: Battlegrounds, Apex Legends și Super Smash Bros și în competiții de racing, FURIA a primit „Prêmio eSports Brasil”, cel mai mare premiu esports din America Latină, pentru cea mai bună organizație de esports în 2020 și 2021. Cu o impresionantă componență de peste 10 echipe, inclusiv o echipă CS:GO formată doar din femei, având mai mult de 80 de sportivi profesioniști și susținută de peste 215 angajați dedicați, organizația continuă să evolueze.

Până în prezent, FURIA are cinci sedii cu birouri dedicate gamingului în São Paulo (Brazilia), Los Angeles (California) și Boca Raton (Florida), un centru de pregătire în Mellieha (Malta) pentru echipele FURIA care concurează în Europa, precum și un magazin în Wynwood, Florida. Echipele academice ajută la descoperirea noilor talente și la pregătirea noilor staruri esports. Abordarea organizației față de dezvoltarea jucătorilor a dus la recorduri de audiență fără precedent, atrăgând 8,2 milioane de spectatori din întreaga lume în 2022. De exemplu, în timpul Rio Major 2022 și IEM Rio 2023, FURIA a organizat evenimentul lor „Casa FURIA”, cu o participare de 1000 de persoane, celebrând bogăția culturii braziliene, prezentând transmisiuni ale FURIA și diverse acte muzicale în fiecare zi.

Gaming la un alt nivel

Extinderea parteneriatului înseamnă că AGON by AOC va echipa acum toate echipele și jucătorii de la evenimentele esports ale FURIA cu monitoarele sale pentru gaming competitiv din seriile AGON și AGON PRO, împreună cu perifericele de ultimă generație AOC Gaming. Aceste dispozitive dispun de timpi de răspuns ultra rapizi, rate de reîmprospătare ridicate și o ergonomie de neegalat, asigurând scena pentru experiențe de gaming excepționale și oferind jucătorilor FURIA un avantaj competitiv. La rândul lor, feedback-ul lor vor ajuta echipele de ingineri AGON by AOC să îmbunătățească și mai mult echipamentul lor.

Mai mult, branding-ul AGON by AOC va fi afișat în mod proeminent la nivel global la evenimentele și platformele FURIA și va fi purtat pe tricourile echipelor de esports ale FURIA.

Mayra Fukasawa de Almeida, Manager Global de Marketing la AOC, explică motivația din spatele acestei colaborări:

„Sponsorizarea noastră inițială la nivel local a fost o dovadă a încrederii noastre în potențialul FURIA de a crește în peisajul esports. Suntem încântați să putem susține călătoria lor la nivel global și credem că tehnologia noastră de ultimă oră pentru gaming va juca un rol vital în succesul lor continuu”

Jaime Pádua, Co-Fondator și CEO al FURIA, a adăugat:

„Suportul AGON by AOC a fost esențial în parcursul nostru. Tehnologia lor inovatoare a permis echipelor noastre să obțină rezultate la cel mai înalt nivel. Parteneriatul global deschide drumul către un viitor și mai strălucit pentru jucătorii noștri și fani deopotrivă”

Leave a Reply