AOC lanseaza noile monitoare AGON PRO create pentru jucătorii de esports

Amsterdam, 16 septembrie 2021 – Unul dintre cei mai importanți producători de monitoare de gaming și accesorii IT din lume, AGON by AOC, a lansat o nouă categorie de produse pentru cei mai pretențioși și competitivi gameri și jucători esports: AGON PRO. Acum, gama este extinsă cu două modele cu specificații de top: AG324UX de 80 cm (31,5” diagonala și rezoluție 4K la 144 Hz) cu HDR400 și AG274FZ de 68,6 cm (27” si rezoluție FHD la 260 Hz. Ambele modele vin cu un panou IPS ce oferă culori vii și puternice, un timp de răspuns de 1 ms GtG si imagini clare, fără artefacte.

AOC lanseaza noile monitoare AGON PRO create pentru jucătorii de esports

Jucătorii de esports se bucură de niște monitoare de top care să răspundă cu adevărat tuturor nevoilor lor. Pentru a obține victoria pe câmpul virtual de luptă, jucătorii competitivi nu pot face compromisuri și au nevoie de cel mai bun echipament disponibil. Cu noile modele AGON PRO de la AGON by AOC, jucătorii profesioniști, creatorii de continut și gamerii hardcore vora vea la îndemână cele mai performante monitoare.

Modelul AG324UX de 31,5” dispune de un design fără rame pe 3 laturi, premiat cu Reddot Design Award. Panoul său IPS cu rezoluție 4K (3840 x 2160) poate urca până la o rată de refresh de 144 Hz (prin DisplayPort 1.4 cu DSC). Datorită includerii HDMI 2.1, monitorul este pe deplin compatibil cu consolele de nouă generație, care acceptă 4K @ 120 Hz. Timpul de răspuns de doar 1 ms GtG și MPRT al lui AG324UX împreuna cu tehnologia AMD FreeSync Premium Pro și compatibilității NVIDIA G-Sync garantează că jucătorii se vor bucura de o experiență de gaming fără ghosting, stuttering sau screen-tearing. AG324UX oferă, de asemenea, o paletă de culori remarcabilă, cu 1,07 miliarde de culori și o acoperire de 99,8% din spațiul cromatic DCI-P3, precum și suport DisplayHDR 400 pentru imagini realiste. Pentru a finaliza experiența audio-vizuală, monitorul beneficiază și de difuzoare stereo integrate cu o putere de 8W îmbunătățite de tehnologia DTS. Acest ecran de 31,5” include conectivitate USB-C cu posibilitatea de alimentare de până la 90 W pentru utilizarea cu laptop-uri de gaming sau dispozitive mobile, iar modul Picture-by-Picture îi permite utilizatorului să profite la maximum de spațiul de lucru atât de generos.

Monitorul beneficiază de un hub USB 3.2 integrat, cu 4 porturi, unde utilizatorii pot conecta toate perifericele iar datorită comutatorului KVM, pot folosi un singur set de tastatură și un mouse pentru a controla două PC-uri (de exemplu, un desktop / un laptop sau un PC de streaming). Pentru ca utilizatorii care vor să-și etaleze stilul unic, monitorul oferă iluminare RGB atât pe față, cât și pe spate, precum și un mini-proiector cu logo AGON. Standul robust al monitorului oferă o gamă largă de ajustări ergonomice: înălțime, pivotare, rotire și înclinăre pentru o postură cât mai corectă în fața ecranului. Pentru a regla setările ecranului, jucătorii pot folosi telecomanda cu fir QuickSwitch inclusă sau software-ul G-Menu confortabil, în timp ce OSD oferă numeroase preseturi specific diverselor tipuri de jocuri și funcții importante Game Color (saturație), Shadow Control, Frame Counter și tintă.

Modelul de 27 ” AG274FZ oferă specificații de top pentru fanii jocurilor FPS. Acest panou IPS ultra-rapid cu rezoluția nativă FHD (1920 x 1080) oferă o rată de refresh de 240 Hz (prin DP 1.4), care poate fi overclockată la 260 Hz și timp de răspuns de 1 ms GtG. AG274FZ utilizează același design premiat și vine cu un parasolar și același suport robust, reglabil pe înălțime, Iluminarea RGB personalizabilă, telecomanda QuickSwitch pentru ajustări rapide ale setărilor, două difuzoare de 5W cu sunet DTS și un hub USB cu 4 porturi sporesc și mai mult posibilitățile de utilizare și versatilitatea acestui model.

Pentru a elimina stuttering-ul și screen-tearing-ul, monitorul beneficiază de tehnologia Adaptive-Sync, iar pentru culori naturale, monitorul are o acoperire de 110,5% a spațiului sRGB și DisplayHDR 400.

Cele mai recente modele AGON PRO vor fi disponibile începând din septembrie 2021: AG324UX – 5.549 lei și AG274FZ – 2.379 lei.

Leave a Reply