RAZER REDEFINEȘTE GAMINGUL MOBIL DEZVĂLUIND KISHI V2 PRO, GAMA EXCLUSIVĂ KISHI V2 XBOX EDITION ȘI EXTINZÂND DISPONIBILITATEA RAZER EDGE

Razer continuă să îmbunătățească experiența de gaming mobilă.

BUCUREȘTI, 24 august 2023 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a pus din nou pe jar lumea gamingului mobil prin anunțarea de noi produse. Printre anunțurile făcute se numără Kishi V2 Pro, extinderea disponibilității Razer Edge în Europa și Asia, dar și noile versiuni exclusive Xbox Edition al Kishi V2 pentru iPhone și Kishi V2 Pro pentru Android.

”Razer crede în extinderea granițelor când vine vorba de gamingul mobil," a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President în cadrul Razer Hardware Business Unit. "Cu gama Kishi V2 și extinderea disponibilității Razer Edge, le dăm jucătorilor posibilitatea să se bucure pe deplin de ce oferă gamingul mobil în momentul de față.”

Razer Kishi V2 Pro pentru Android – Mobile Gaming-ul a devenit Hardcore

Născut din pasiunea pentru a oferi cel mai bun gameplay pe mobile, Kishi V2 Pro a fost inițial disponibil în mod exclusiv cu Razer Edge, dar acum poate fi achiziționat și în mod separat.

Oferind funcții precum feedback tactil HyperSense Haptics, un sistem de prindere expandabil care îl face compatibil cu majoritatea dispozitivelor mobile și posibilitatea de a rula jocuri de PC sau de console prin streaming, Kishi V2 Pro rămâne singura alegere pentru cei care caută performanțe de top cu o latență deosebit de scăzută, încărcare de tip passthrough și ieșire audio de 3.5mm. Folosindu-l împreună cu noul Razer Nexus 3.0 App, nu mai vorbim doar de gaming, ci de o adevărată experiență.

Razer Edge – Gaming mobil perfecționat

După ce a cucerit piața din SUA, Razer Edge își face debutul mult așteptat și pe anumite piețe din Europa și Asia.

Bazat pe platforma de gaming Snapdragon® G3x Gen 1 și având un ecran AMOLED de 6.8” cu un refresh rate de 144 Hz, această minune a gamingului mobil se adresează în mod special fanilor jocurilor AAA, oferindu-le posibilitatea să joace jocurile preferate oriunde și oricând.

Razer Kishi V2 Xbox Edition – O experiență de console pe mobile

Proiectate în colaborare cu Xbox, controllerele Xbox Edition licențiate oficial includ cele mai noi inovații Razer din domeniul gamingului mobil. Razer Kishi V2 Pro pentru Android (Xbox Edition) și Kishi V2 pentru iPhone (Xbox Edition) continuă moștenirea perifericelor mobile premiate în multiple rânduri, făcând ca sute de jocuri AAA de pe Xbox să poată fi jucate pe dispozitive mobile care rulează iOS sau Android. Aceste controllere oferă precizie, confort ergonomic și se aliniază cu designul legendar Xbox prin felul în care au fost amplasate butoanele și prin culoarea albă caracteristică.

Fanii Xbox și Razer deopotrivă vor fi încântați de micro-switch-urile Razer care oferă o experiență tactilă de neegalat pe D-pad, butoanele frontale și butoanele shoulder, respectiv de familiaritatea funcționalității butonului Xbox când vine vorba de Xbox Remote Play și de Xbox Cloud Gaming. Pe lângă calitatea ridicată caracteristică ambelor branduri, cele două controllere se pot lăuda și cu o integrare desăvârșită nu doar cu Xbox Cloud Gaming și Xbox Remote Play, dar și cu platformele de streaming compatibile, respectiv cu jocurile native pe Android și iPhone.

Gama Razer Kishi V2 Xbox Edition este mai mult decât o familie de controllere, este dovada colaborării de lungă durată dintre Razer și Xbox, având ca scop oferirea celei mai bune experiențe AAA indiferent de locul în care se află jucătorii, depășind astfel limitările tradiționale impuse de necesitatea proximității față de consolă. Aceste controllere revoluționare sunt disponibile în mod exclusiv în SUA și Canada.

Razer Nexus 3.0 – O nouă dimensiune a gamingului mobil

Aplicația Razer Nexus 3.0, lansată la începutul lunii august, oferă noi funcționalități extinse pentru utilizatorii Razer Edge și Kishi V2 fără costuri adiționale. Pasionații au la dispoziție o bibliotecă vastă și mii de jocuri.

Indiferent dacă vorbim de iOS sau Android, categoriile curatoriate și listele de jocuri actualizate în mod regulat, împreună cu redarea automată a trailerelor, simplifică mult procesul de descoperire a noilor jocuri. Modul Virtual Controller de pe versiunea Android se adresează celor care și-ar fi dorit ca un joc care suportă doar schema de control de tip touchscreen să fie compatibil și cu un controller dedicat. Razer Nexus 3.0 este disponibil gratuit pe Google Play Store și pe iOS App Store.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

  • Razer Kishi V2 Pro pentru Android 149,99 Euro MSRP. Disponibil acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor autorizați.
  • Razer Edge – Disponibil acum pe anumite piețe din Europa și regiunea Asia-Pacific 499,99 Euro MSRP. Disponibil acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor autorizați.
  • Razer Kishi V2 pentru iPhone (Xbox Edition) – Disponibil în SUA și Canada 119,99 USD MSRP. Disponibil acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor autorizați.
  • Razer Kishi V2 Pro pentru Android (Xbox Edition) – Disponibil în SUA și Canada 149,99 USD MSRP. Disponibil acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor autorizați.
  • Razer Kishi V2 pentru iPhone și Razer Kishi V2 pentru Android sunt în continuare disponibile la nivel global la prețul recomandat de 119,99 Euro.

Leave a Reply